revizuire hotarare irevocabila

Post Reply
constanta

revizuire hotarare irevocabila

Post by constanta » 11 Mar 2013, 11:26

buna ziua ,pot face revizuirea dosarului care s-a terminat la curtea de apel cu irevocabil,mentionez ca persoana la care am sa-i dau o sulta de 21000 euro a facut acum pe 6 martie hotararea cu formula executorie.eu consider ca mi s-a incalcat niste drepturi.2 dintre fratii spunand in fata instantei ca imi cedeaza cota lor succesorala dupa mama mie ca sa pot face si eu o cota mai mare si nu s-a luat in consideratie,am cerut o alta expertiza a imobilului ptr ca este f mare ,recursul s-a acceptat dar nu s-a facut nimic din ce am cerut,doar s-a modificat o suma mica de bani pe care eu am platito mamei mele care avea un credit la banca,in legatura cu sulta care o am de dat pot cere judecatorului so platesc in rate deoarece eu nu dispun de toti acesti bani si asa voi ramane in strada daca se ajunge la executare silita si nici bani din vanzare nu voi avea ptr ca acea casa nu valoareaza asa de mult multumesc

decalex

Re: revizuire hotarare irevocabila

Post by decalex » 11 Mar 2013, 13:48

Depinde daca va inncadrati in conditiile speciale solicitate pentru revizuire si daca mai sunteti in termen

lidiacojocaru

Re: revizuire hotarare irevocabila

Post by lidiacojocaru » 24 Mar 2013, 09:36

Trebuie studiata hotararea instantei, pentru o informatie completa, apoi cum spune si colegul de mai sus trebuie vazut daca nu a expirat termenul de introducere a caii extraordinare de atac, care difera dupa caz.

Post Reply