probleme

Discutii privind procedura penala
Post Reply
costi

probleme

Post by costi » 10 Mar 2013, 23:10

Salut tuturor.
Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturi.Am lucrat la o agentie de pariuri sportive. A venit un tip si a jucat niste bilete fara sa plateasca. Cei de la firma vor sa ma acuze pe mine de delapidare si cel care m-a inselat e bine merci. Adica inca frecventeaza locul. Ce sa fac in situatia asta?? Eu vreau sa ma duc sa declar la politie ce s-a intamplat si sa recuperez banii de la acel individ. Managerul agentiei m-a pus sa scriu o declaratie cum ca ma angajez sa aduc banii.(o pot retrage??).
Astept raspuns de la voi.

Guest

Re: probleme

Post by Guest » 11 Mar 2013, 22:28

costi wrote:Salut tuturor.
Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturi.Am lucrat la o agentie de pariuri sportive. A venit un tip si a jucat niste bilete fara sa plateasca. Cei de la firma vor sa ma acuze pe mine de delapidare si cel care m-a inselat e bine merci. Adica inca frecventeaza locul. Ce sa fac in situatia asta?? Eu vreau sa ma duc sa declar la politie ce s-a intamplat si sa recuperez banii de la acel individ. Managerul agentiei m-a pus sa scriu o declaratie cum ca ma angajez sa aduc banii.(o pot retrage??).
Astept raspuns de la voi.
Cum adica a jucat fara sa plateasca? Pai a luat biletele cu el fara ca acestea sa fie anulate? Du-te sa fa plangere la politie. Daca te angajezi sa duci banii, e ca si cum ai recunoaste ca ai fost complice. Parerea mea!
E drept ca esti vinovat ca l-ai lasat sa plece cu biletele. Hartia aia nu prea are valoare, dar patronul te poate forta sa platesti, pentru ca ai fost neglijent in indeplinirea indatoririlor de serviciu; practic e ca o gaura in gestiune; dar asta depinde si de felul in care este mentionat in contractul tau de munca.

Guest

Post by Guest » 12 Mar 2013, 09:18

Managerul pe zona stia ca asa se joaca in locul respectiv.Eu pot aduce martori in privinta asta.Acum 2 luni i-am spus in sedinta despre problema respectiva si a zis ca se va rezolva, sa stau linistit.Tipul care a jucat e un client fidel si joaca multi bani.Problema e ca ei vor sa platesc doar eu , cu el nu au nimic.Si la pariuri daca nu stornezi biletele in 10 minute nu mai poti face nimic.
Daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac.Nu stiu ce sanse am daca ma duc la politie.

Guest

Post by Guest » 13 Mar 2013, 01:04

Vizitator wrote:Managerul pe zona stia ca asa se joaca in locul respectiv.Eu pot aduce martori in privinta asta.Acum 2 luni i-am spus in sedinta despre problema respectiva si a zis ca se va rezolva, sa stau linistit.Tipul care a jucat e un client fidel si joaca multi bani.Problema e ca ei vor sa platesc doar eu , cu el nu au nimic.Si la pariuri daca nu stornezi biletele in 10 minute nu mai poti face nimic.
Daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac.Nu stiu ce sanse am daca ma duc la politie.
Ameninta-i cu ITM-ul si cu politia. Eu as spune chiar ca ar fi bine sa faci o plangere la ITM. La urma urmei, esti presat sa platesti oalele sparte ale altora din culpa patronului, daca asa s-a procedat pana acum. De cele mai multe ori, angajatorii dau inapoi cand aud de ITM. Mai ales ca mereu au ceva nereguli care ar duce la sanctiuni mari.

costi

Post by costi » 14 Mar 2013, 13:55

Multumesc mult de raspunsuri. Treaba tare e ca m-au sunat si de la televiziuni sa facem public totul. Cred ca v-a iesi scandal mare. O sa dea pe amenzi mai mult decat au de luat. Sunt foarte multe nereguli. Am inteles ca eu trebuie sa aduc martori cum ca nu mi-a dat banii. Dar managerul a discutat cu persoana respectiva si a recunoscut ca nu a platit. Problema este ca nu am incredere ca v-a depune marturie. Si camerele de luat vederi le-au schimbat a doua zi.
Nu stiu ce sa fac. Sa ma duc eu la politie sau sa astept sa vad daca se duc ei????

Post Reply