consultatie avocat

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Guest

consultatie avocat

Post by Guest » 07 Mar 2013, 14:13

Buna ziua . De 14 ani ma judec cu un vecin in dosare penale art. 220 si 217 care imi distruge magaziile si muta gardul in interiorul imobilului meu acest vecin are acte ilicite facute cu ajutorul politiei si si a judecatoriei unde au fost trecute vecinatati ireale si persoane decedate au fost citate in instanta cu domiciliul necunoscut. Imobilul cu care ma invecinez are suprafata de 360 mp iar vecinul meu are acte pe 196 mp iar in dosare apare cu nr. postal 5 iar in alt dosar apare 5 A si pe urma se repeta la alt dosar nr5 . De pe aceste acte au fost efectuate 5 expertize judiciare din care 3 exp. topo- cadastrale si doua de constructi pentru ca intre timp vecinul meu a construit si doua corpuri de cladire in interiorul imobilului meu in ciuda tuturor reclamatilor la toate institutiile competente din Romania . Din toate cele 5 expertize nu seamana nici una cu alta nici ca forma nici ca suprafete cu cit intra mai mult in interiorul imobilului meu suprafetele se maresc exact cu suprafata ocupata iar experti falsifica tot ce se poate si amplasamente si nr . postale si vecinatati si marimea laturilor cel putin ultimul expert a aratat ca nu e sanatos a masurat de doua ori in doua rapoarte de expertiza si au reiesit 4 planuri de diferite forme si 4 suprafete diferite din cauza acestor nebunii eu am avut un soc nervos iar acum sint in carucior de handicap locomotor . Daca un avocat poate sa ma reprezinte il rog sa ma contacteze pentru ca ultimi au luat bani si de la mine si de la inculpat si a iesit o varza in fata instantei dupa ce si o judecatoare a falsificat un proces verbal de cercetare la fata locului . Va multumesc anticipat pentru raspuns

Post Reply