"trafic" de droguri de mare risc
"trafic" de droguri de mare risc
Buna seara, va scriu in disperare de cauza deoarece fratele meu este inculpat intr-un asa zis caz de trafic de droguri .Acum ceva timp in urma un coleg de munca i-a dat niste pastile in contul unei datorii, fratele meu le-a luat si le-a dus la un anumit domn Lazar din politie care acum a ajuns unde si-a dorit , acest domn din urma i-a spus ca acele pastile sunt apa de ploaie . Ca sa nu mai lungesc povestea , la o perioada indelungata dupa acest eveniment fratelui meu i s-a solicitat sa ''vanda ''acele pastile 72 la numar care cica ar contine MDMA substanta interzisa de lege ulterior intrarii in posesia lui. Pe fir au intrat domnii de la DIICOT si in octombrie 2012 a fost ridicat de acasa impreuna cu inca 3 indivizi care la randul lor le-au vandut spre beneficiul lor , deoarece fratele meu le-a dat cu o suma derizorie (20-25lei bucata) ca sa scape de ele stiind ca nu au niciun efect nociv . Ieri 22.02.2013 instanta s-a pronuntat si i-a condamnat la cate 8 ani de inchisoare pentru cateva grame de asa zis drog .Fratele meu este la prima abatere , nu a mai avut antecedente de niciun fel si as dori sa stiu daca are vreo sansa la curtea de apel sau nu . Suntem disperati 8 ani pentru cateva grame .........Va multumim
Re: "trafic" de droguri de mare risc
Poate are, poate nu are. Insa daca nu incearca sigur ramane la 8 ani.