Santaj Inselaciune cumparare auto

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Guest

Santaj Inselaciune cumparare auto

Post by Guest » 22 Feb 2013, 16:25

In speta, in perioada dec.-ian.2010 am intrat in posesia auto de la Dorina Diaconu ,un autoturism marca Daewoo Matiz, i-am achitat 1750 euro intr-o perioada de aprox.4-5 luni dupa care abia in luna februarie 2011 mi-a facut o procura ca pot folosi autovehiculul pana la instrainarea sa mie sau altei persoane putand semna oriunde va fi necesar in locul acesteia. In luna februarie 2013 am gasit un cumparator si l-am vandut urmand sa perfectam toate actele. In momentul in care eu i-am solicitat copia de pe certificatul de casatorie sa merg la circa financiara sa achit impozitul(deoarece in procura era trecut numele de ORAL DORINA) mi-a spus ca ii datorez impozitul in valoare de 900 ron ceea ce era neadevarat(la sectia financiara sector 2 m-am prezentat si mi-au spus ca nu exista un Matiz si ca nu a achitat niciodata 900 ron si ca impozitul anual pentru Matiz este de 40 ron).Am sunat-o din nou pe Dorina Oral si pe sotul acesteia si i-am relatat cele aflate de la financiar si aceasta m-a amenintat ca imi va face reclamatie ca folosesc Matizul daca nu-i dau cei 900 ron. In plus fata de aceasta problema mai am una legata de acest Matiz si aceasta doamna: In data de 05.10.2010 am imprumutat autovehiculul unui prietan Ulusi si a fost oprit pe drumurile publice de catre organele Politiei rutiere retinandu-ise talonul deoarece ITP-ul era expirat din data de 11.01.2008(mentionez ca pe talon era o stampila cu data de expirare ulterioara acestei date de expirare) .Ca sa ridic talonul m-am prezentat cu noul proprietar la Udriste si ne-a spus ca nu imi da talonul decat pe baza certificatului de casatorie al Dorinei Oral deoarece pe cartea de identitate si talon figureaza Diaconu Dorina.

Post Reply