Buna ziua,
Va contactez deoarece nu stiu ce sa fac si raspunsuri am gasit pana acum foarte vagi.
Sunt administratorul SC, - Botosani. Am fost chemata la Iasi de " potentiali clienti" care in urma discutii la o cafenea (urata!) , dupa intrebari cu interes ce fac si daca dau facturi, ...etc etc...s-au legitimat , spunandu-mi ca este ok, si ca sunt de la garda financiara .
Dumnealor, asa cum mi-au spus, au gasit un numar de telefon public pe internet, pe un blog unde erau recomandate serviciile firmei mele, ( nici macar nu era site-ul meu ) si au sunat pt intalnire....!
Mi-au dat o somatie, sa prezint la Iasi, certificatul de inregistrare...etc etc.
Le-am spus ca firma este cu sediul In Botosani, si nu inteleg actiunea lor !
M-am prezentat in ziua si la ora mentionate pe somatie insa respectivul delegat al Garzii financiare nu era la birou si nici telefonic nu l-am gasit. Am gasit in schimb celalalt coleg al sau care a zis ca e ok, bine ca am firma si nici nu s-a uitat la actele doveditoare ale firmei aduse de mine la cererea lor ! Mi-a spus sa revin in una din zile.....sa faca o notifcare ...nu prea am inteles ce !
Este firesc sa ma plimb toata tara la orice telefon de la orice garda din orice oras???? Nu pot discuta la telefon ???
Spuneti-mi va rog, cu ce drepturi , delegatii Garzii financiare din orice oras , imi poate cere sa ajung fizic , pentru prezentarea actelor de firma! Care este minunata lege?
Multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
M.Pavelescu
Cu ce drepturi pot fi obligata de a prezenta documentele fir