AJUTOR !

Post Reply
JOANNA

AJUTOR !

Post by JOANNA » 13 Feb 2013, 23:38

Bunica mea a mostenit o casa . Dupa casatorie bunicul pe baza autorizatiei de constructie a construit o casa noua dupa demolarea casei vechi. Dupa moartea bunicului nu s-a facut succesiune . Fiind bunica in viata parintii mei au prezentat la notar doar actul casei vechi pe care o mostenise bunica de la parintii ei fara sa mai arare actele de demolare si reconstructia case de ambii bunici astfel incit au facut act de intretinere ptr un singur copil(fica si sotul) celalalt nesemnind nimic(baiatul) . Acum dupa moartea mamei pot sa dovedesc aducind total acte inclusiv autorizatia de constructie al bunicului si sa dovedesc ca a fost un fals .Doamne ,Dumnezeule acum singurul meu fiu impreuna cu tatal meu(si eu fiind singur la parinti ) comploteaza impotriva mea incercind sa ma dezmosteneasca si tata sa-i lase tot la fiul meu ! Nu stiu daca am fost citc de cit inteles dar cum pot eu sa demonstrez ca la actul de intretinere au obligat-o pe bunica sa nu ararate actul de constructie al casei noi ,sa se bazeze doar pe actul casei vechi de la parintii bunicai ,sa arat ca au facut fals in acte si declaratii!! Cum ma pot apara ! va multumesc !

Post Reply