Furt bagaj din maxi-taxi
Furt bagaj din maxi-taxi
Acum cateva saptamani mi s -a furat bagajul din maxi-taxi. Pe scurt: aveam o geanta si un troller iar soferu a refuzat sa le bage la bagaje(masina avea in jur de 30si ceva de locuri deci era un maxi-taxi destul de mare)spunandu-mi sa le las langa el(dupa ce ma intrebase ce am in bagaje). Dupa 20-30 min soferul a coborat din masina dupa 2 persoane iar cand s-a urcat a luat geanta in mana si mi-a pus-o in brate spunand ca cealalta a fost furata. I-am spus prieteului meu sa sune la politie iar el a inceput sa zica ca nu e bine sa sun si ca pana la urma sun degeaba pt ca politia nu o s faca nimic (deci se mai intamplase). Au fost sesizati cei de la politia Budesti care au condus masina la sectie...s-au uitat un pic prin masina apoi mi-au spus ca ei si-au facut datoria si ca nu s-a gasit bagajul si nu au ce sa mi faca. Mi-au mai spus ca nu am voie sa depun plangere
.Dupa vreo 20 minute m-au chemat in sectie ca sa dau o declaratie si sa depun plangere. Eu nu inteleg anuminte lucruri: de ce din 30 de persoane, soferul a venit cu geanta aceea tocmai la mine? insemna ca stia ca este a mea...deci stia ca si trolerul este al meu... Am si o intrebare: politia nu trebuia sa ii ia si soferului o declaratie si mai ales sa ia datele de pe buletin anumitor persoane ca martori? Nu am avut pana acum nicio legatua cu politia si nu stiu cum se procedeaza. Va multumesc!