Promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Post Reply
Chirac

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Post by Chirac » 11 Feb 2013, 21:04

Buna seara ,va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru anularea unui act,,promisiune bilaterala de vanzare cumparare,,
incheiat de tatal meu cu un agent de la o firma de achizitii terenuri inainte de a deceda:
-Dupa decesul tatalui am gasit un act promisiune bilaterala de vanzare cumparare,eliberata 20 Septembrie 2010,a unor terenuri in suprafata totala de 8 hectare plus fructele anului 2010 pentru care a primit suma de 24500 roni.Cunosteam faptul ca a fost contactat de cineva sa si vanda terenul, ca si-n alte ocazii,mi-a solicitat parerea,pentru care, eu nu am fost de acord ,chiar spunandu-i ca daca vrea sa-l vanda si nu sa il lase mostenire ,,dupa ce n-o mai fi el (vorba lui),,doresc sa-i dau 4000 roni pe ha si sa mi-l vanda mie>-m-a asigurat ca nu vinde pamantul nimanui ci o sa ramana noua mostenitorilor dupa ce-o muri.Desi Titlu de propietate este pe numele tatalui meu in el este prins si pamantul mame-i care traieste.Tatal a avut zestre de la parintii lui 3 ha, mama a avut 8 hectare.Mentionez faptul ca pe terenul respectiv, de anul trecut a inceput sa sa moteze eoliene. Tata a decedat pe 20 Februarie 2012 la o zi de la iesire din spital perfect sanatos cu tizja la sold si ceva probleme la cap cat a fos internat ia facut tratamen cu pastile care il calmau intru-cat uneori avea niste iesiri mai neomenesti.Isi perdea memoria ,isi dorea mereu sa mearga la cosit,secerat prasit indiferent de anotimp .In acele momente nu mai cunostea pe nimeni!
Nu a vrut nici o data sa mearga la un consult ,insa in sat il cunostea toata lumea si cand mai pleca de unul singur ,ce vedea el,il aduceau altii acasa uneori plin de sange ! O data s-a intamplat ca a cazut pe strada ,lovindu-se la cap a fost necesar internarea si spitalizare cc 2 saptamani.A fost tatal meu ,ramane in amintirea mea, i-am respectat dorinta de a nu-l duce la doctor, imi este greu sa gred ca a avut probleme psihice vreu sa ramana in mintea mea,barbatul ,veteran de razboi, mandru de el ,de faptele lui ,chiar la 91 de ani!
Nu pot accepta ca un om scolit poate fi notar ,orce sa ajunga sa puna in opera asa mizerie de pret!
Va multumesc pentru orce sfat cu respect Chirac

Post Reply