Nu pot sa nu observ cu surprindere si o oarecare ingrijorare faptul ca din ce in ce mai multe zvonuri devin realitate . Nimic nu ar fi deosebit in acest lucru dar faptul ca anumite persoane sunt privilegiate in a obtine informatii foarte importante pentru un numar important de persoane ma duce cu gandul la urmatoarele intrebari :
1.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE FAPTUL CA DIN 800 DE CANDIDATI A REUSIT DOAR UNUL ?
2.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE FAPTUL CA SE VA ORGANIZA UN NOU CONCURS DE ADMITERE (CARE NU ESTE UN EXAMEN CE SE ORGANIZEAZA REGULAT) ?
3.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE CARE VOR FI MATERIILE DE EXAMINARE SI MODUL IN CARE SE VA DESFASURA EXAMENUL ?
4.DE UNDE SI MAI ALES DE LA CINE SE AFLA ACESTE INFORMATII , IN CONDITIILE IN CARE DACA SOLICITI O INFORMATIE TELEFONICA NIMENI NU ITI RASPUNDE CONCRET ?
5.DACA SE POT AFLA ACESTE INFORMATII NU SE POT OBTINE SI ALTE DATE REFERITOARE LA ADMITEREA IN MAGISTRATURA ( SPRE EXEMPLU SUBIECTELE )
OPINII ???
ZVONURI CARE DEVIN REALITATE ?!?!
nu cred bibi ca si subiectele. o fi si cu spaga, nu o fi, nu am de unde sa stiu. oricum eu am auzit (zvon!
) ca spaga e de la masini in sus. asa am auzit dar iarasi nu cred. probabil ca se afla de la cei din interior. telefonul fara fir functioneaza grozav de bine in romania, spre deosebire de altele.
problema cu secretara este ceva normal. nu trebuie sa-ti mai pui intrebari.
si au asa niste principii de baza. un "crez". cum vrei sa-i zici
1. fii cat mai acra si mai a draq!
2.daca ai cumva o zi buna, nu raspunde la nimik mai bine!
3. de ce sa dai informatii prin telefon cand persoana ar putea sa se deplasese?deci nu zice nimik la tel!
4.daca nu poti indeplini 1,2,3 invata pe altcineva!

problema cu secretara este ceva normal. nu trebuie sa-ti mai pui intrebari.
ele, secretarele sau cine rasp la tel, fac inainte de a se angaja o scoala speciala. ca si cele de la posta si mai sunt niste exemple.IN CONDITIILE IN CARE DACA SOLICITI O INFORMATIE TELEFONICA NIMENI NU ITI RASPUNDE CONCRET ?
si au asa niste principii de baza. un "crez". cum vrei sa-i zici
1. fii cat mai acra si mai a draq!
2.daca ai cumva o zi buna, nu raspunde la nimik mai bine!
3. de ce sa dai informatii prin telefon cand persoana ar putea sa se deplasese?deci nu zice nimik la tel!
4.daca nu poti indeplini 1,2,3 invata pe altcineva!

Re: ZVONURI CARE DEVIN REALITATE ?!?!
bibi wrote: 1.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE FAPTUL CA DIN 800 DE CANDIDATI A REUSIT DOAR UNUL ?
2.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE FAPTUL CA SE VA ORGANIZA UN NOU CONCURS DE ADMITERE (CARE NU ESTE UN EXAMEN CE SE ORGANIZEAZA REGULAT) ?
3.DE CE SE POATE AFLA CU MULT TIMP INAINTE CARE VOR FI MATERIILE DE EXAMINARE SI MODUL IN CARE SE VA DESFASURA EXAMENUL ?
4.DE UNDE SI MAI ALES DE LA CINE SE AFLA ACESTE INFORMATII , IN CONDITIILE IN CARE DACA SOLICITI O INFORMATIE TELEFONICA NIMENI NU ITI RASPUNDE CONCRET ?
5.DACA SE POT AFLA ACESTE INFORMATII NU SE POT OBTINE SI ALTE DATE REFERITOARE LA ADMITEREA IN MAGISTRATURA ( SPRE EXEMPLU SUBIECTELE )
OPINII ???
1. "mult timp inainte" a insemnat de fapt o ora doua
2. pentru ca intre momentul in care se ia de principiu decizia si pina in momentul in care se oficializeaza si se publica trece un timp oarecare. in intervalul mentionat e evident ca anumite persoane afla informatia ca doar nu e secreta.
3. same as above
4. nefiind informatie oficiala si definitiva mi se pare si normal sa nu ti se comunice "oficial"
5. evident da. succes :)
Unele informatii pot fi aflare citind ordinea de zi a sedinteleor CSM-ului, strategia pentru o anumita perioada, ziarele in care se publica discutiile din cadrul sedinteleor CSM-ului la care este permis accesul presei sau vorbind cu membrii CSM-ului care sunt si ei oameni si traiesc printre noi.
In privinta rezultatului examenului din 19 martie, acesta s-a stiut cu o seara inainte ("Veste de ultima ora. Un singur candidat a reusit la examenul de admitere in magistratura de sambata." -scris in 22 martie la ora 22 si 15)
In privinta rezultatului examenului din 19 martie, acesta s-a stiut cu o seara inainte ("Veste de ultima ora. Un singur candidat a reusit la examenul de admitere in magistratura de sambata." -scris in 22 martie la ora 22 si 15)