Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,se prescrie.

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Anonimul

Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,se prescrie.

Post by Anonimul » 28 Jan 2013, 12:23

Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,cand se prescrie.
Cat sa mai stau ascuns...am luat banii in luna martie 2012,hartia pe care am semnat este o foaie de caiet,am lasat o copie dupa buletin,unde sa ma uit daca ma cauta cineva...

cyclop

Re: Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,se presc

Post by cyclop » 31 Jan 2013, 22:51

Io zic să te duci la poliție să întrebi. Da' să fii mai explicit acolo...

Parnaie_gica

Post by Parnaie_gica » 10 Feb 2013, 20:14

Io zic sa cheltuie toti banii,sa se duca la femei si sa faca furaciuni pe unde apuca.
Ortacii mei,frati romani de ce sa suferiti prin Europa,intoarceti-va acasa,la romanika s-a dat liber la furat,la o furaciune,astia te cerceteaza 3 ani,dupa ce te cerceteaza te trimite la judecata mai dureaza inca 3 ani....
La finalizarea judecatii primesti o camera de hotel,acolo nu trebuie sa faci nimic, mancarea e gratuita,femeile te viziteaza saptamanal,pune mana pe lovele si lasa buletinul amanetat,baga bine banii la chiloti,distreazate,sa auzim numai de bine...
Bine ai venit in club....

w0lfshad3

Post by w0lfshad3 » 10 Feb 2013, 20:50

Depinde. Daca ma furi pe mine nu se prescrie niciodata, ca stiu lege, si te gasesc si-n gaura de sarpe politistii si procurorii daca nu vor cazier penal si ei :twisted:

Guest

Post by Guest » 02 May 2013, 21:20

Super forum super postare,bine ca nu sunt cenzurate aceste mesaje pe alt forumuri cand scri asa ceva dispar imediat,nonorociti ascund balega sub covor dimineata stau la cafea in mirosul de rahat,balega e biodedrabila,asa este,e liber la furat,multa lume rade,la multi nu le vina sa creada,asa este, birocratie si cercetare pana se plictiseste hotul.

IGeorgiana

Post by IGeorgiana » 03 May 2013, 18:04

Anonimul wrote:Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,cand se prescrie.
Cat sa mai stau ascuns...am luat banii in luna martie 2012,hartia pe care am semnat este o foaie de caiet,am lasat o copie dupa buletin,unde sa ma uit daca ma cauta cineva...
poti sa suni la 112

Post Reply