Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,cand se prescrie.
Cat sa mai stau ascuns...am luat banii in luna martie 2012,hartia pe care am semnat este o foaie de caiet,am lasat o copie dupa buletin,unde sa ma uit daca ma cauta cineva...
Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,se prescrie.
Re: Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,se presc
Io zic să te duci la poliție să întrebi. Da' să fii mai explicit acolo...
Io zic sa cheltuie toti banii,sa se duca la femei si sa faca furaciuni pe unde apuca.
Ortacii mei,frati romani de ce sa suferiti prin Europa,intoarceti-va acasa,la romanika s-a dat liber la furat,la o furaciune,astia te cerceteaza 3 ani,dupa ce te cerceteaza te trimite la judecata mai dureaza inca 3 ani....
La finalizarea judecatii primesti o camera de hotel,acolo nu trebuie sa faci nimic, mancarea e gratuita,femeile te viziteaza saptamanal,pune mana pe lovele si lasa buletinul amanetat,baga bine banii la chiloti,distreazate,sa auzim numai de bine...
Bine ai venit in club....
Ortacii mei,frati romani de ce sa suferiti prin Europa,intoarceti-va acasa,la romanika s-a dat liber la furat,la o furaciune,astia te cerceteaza 3 ani,dupa ce te cerceteaza te trimite la judecata mai dureaza inca 3 ani....
La finalizarea judecatii primesti o camera de hotel,acolo nu trebuie sa faci nimic, mancarea e gratuita,femeile te viziteaza saptamanal,pune mana pe lovele si lasa buletinul amanetat,baga bine banii la chiloti,distreazate,sa auzim numai de bine...
Bine ai venit in club....
Depinde. Daca ma furi pe mine nu se prescrie niciodata, ca stiu lege, si te gasesc si-n gaura de sarpe politistii si procurorii daca nu vor cazier penal si ei 

Super forum super postare,bine ca nu sunt cenzurate aceste mesaje pe alt forumuri cand scri asa ceva dispar imediat,nonorociti ascund balega sub covor dimineata stau la cafea in mirosul de rahat,balega e biodedrabila,asa este,e liber la furat,multa lume rade,la multi nu le vina sa creada,asa este, birocratie si cercetare pana se plictiseste hotul.
poti sa suni la 112Anonimul wrote:Am numarat banii,am semnat o hartie,am disparut,cand se prescrie.
Cat sa mai stau ascuns...am luat banii in luna martie 2012,hartia pe care am semnat este o foaie de caiet,am lasat o copie dupa buletin,unde sa ma uit daca ma cauta cineva...