Salut!Am urmatorul caz pentru care rog cateva opinii specializate:M-am judecat cu o persoana in urma unui accident de circulatie in urma acestui accident am ramas in carucior cu rotile.
Neam judecat si sa dat o sentinta definitiva si irevocabila in care la oblicat la plata unor sume de bani despagubire si a unei pensi de intretinere lunare pentru incapacitatea de munca a persoanei vatamate. in sentinta si scrie ca inculpatul este deacord cu cele cerute de partea vatamata.
Sentinta este data din data de 20.08.2010 si pana in prezent nu mia platit nimic din ce scrie in ea.Specific ca inculpatu nu are nimic pe numele lui da sa obligat la plata sumelor cerute si a pensiei lunare de intretinere le la data intamplari accidentului pe toata perioada cat voi avea incapacitatea de munca pierduta.
Va roj ajutatima cu raspunsul dumneavoastra ce este de facut.Eu ma gandeam sa fac o plangere la politie ca nu mia platit nimic din sumele specificate in sentinta definitiva si irevocabila si nici a pensiei lunare de intretinere.
Astept un raspuns va multumesc.
Sentinta definitiva si irevocabila va rog ajutatima
Re: Sentinta definitiva si irevocabila va rog ajutatima
Chiar daca nu are nimic pe numele lui daca lucreaza ii se face poprire pe salariu. Dvoastra ar trebui sa mergeti cu sentinta definitiva la un executor sa o puneti in executare
Ma scuzati ca va intreb imi mai cere ceva bani executoriu pentru punerea in aplicare a sentintei? va intreb ca nu stiu... va multumesc inca o data pentru raspuns.decalex wrote:Chiar daca nu are nimic pe numele lui daca lucreaza ii se face poprire pe salariu. Dvoastra ar trebui sa mergeti cu sentinta definitiva la un executor sa o puneti in executare
Ar fi trebuit sa va judecati si cu asigurarea de raspundere civila!
Acum... probabil ca nu e ultima problema pe care o veti avea cu plata pensiei.
Acum... probabil ca nu e ultima problema pe care o veti avea cu plata pensiei.