buna ziua. ma numesc calin petronela din iasi si as avea o rugaminte la dv.cum pot face recurs pentru ca, sa obtin din nou evacuarea fostului sot ca am avut proces cu el si iam castigat casa dar el a facut apel si tot nu a fost instanta deacord sa il lase in casa. iar atunci avocatul lui sa tinut de mine sa merg la notar sa facem o dovada prin care sa aiba si el dreptul la jumate din casa si toate cheltielile
care ne revin .problema este ca eu, decand am plecat de acasa cu copilul la un centru pentru mame si copii aflati in dificultate,fundatia hecuba iasi .eu nu am mai beneficiat de acea locuinta din cauza ca fostul ma ameninta cu moartea copilului meu si a mea daca il evacuez din casa ,si de frica am facut acea dovada la notar .vreau sa fac acel recurs pentruca am ramas fara loc de munca si nu mai am cu ce plati o chririe pentru a locui cu fiul meu , de la acel centru am plecat deoarece a expirat contractul de inchiiriere in momentul in care am primit acea hotarare cu evacuarea lui.nu am unde locui si din cauza asta nici copilul nu mai merge la sc.stau pe strazi si pe la cunostinte si el sta in casa am incercat sa vorbesc cu el sa ma lase sa stau in jumatatea mea macar pana imi gasesc un loc de munca dar nu vrea sa ne lase sub nici o forma el zice ca acolo este casa lui si nu il pote da nimeni afara iar daca indraznesc sa fac recurs ma omoara desi am tot dreptul acolo stau pe strazi cu copilul meu si nu ma indruma nimeni cum sa procedez iar la politie daca am fost si am spus ca vreau sa ma duc acasa si sa mearga cu mine pentru al convinge sa ma lase in locuinta ca am tot dreptul ma trimis la tribunal pentu obtinerea evacuarii .va rog din sufet sa ma ajutati si sa imi spuneti cum sa procedez .va pot da nr. de dosar ca ,sa va puteti da seama mai bine despre ce este vorba .dosarul nr.30455/245/2011.si mai vreau sa va spun ca la ultimul termen pe care l-am avut ma amenintat ca daca ma prezint ma omoara este un om care ,daca nu obtine ceea ce vrea sau daca nu faci cum spune el isi rezolva problema prin agresivitate si amenintari .sincer imi este frica si am facut cum a vrut el din cauza copilului sa nu ii faca rau .ca el stie ca ,copilul este punctul meu slab.am facut si la sc. oplingere pentru a nui da voie copilului din sc. pana nu ma duc eu sa il iau asta din cauza ca a urmarit copilul de la sc. si a vazut unde locuim si a intrat peste noi si ne-a batut a trebuit sa plec de acolo ca ma dat afara proprietarul din cauza ca ia fost frica sa ma mai tina din cauza amenintarilor lui in momentul de fata nu am nici unde locui si nici copilul nu mai merge la sc. sunt disperata . va rog sa ma ajutati si va multumesc pentru rabdarea pe care o aveti si ma scuzati, va rog daca nu am stiut sa ma exprim corect sau sa folosesc semnele de punctuatie cum trebuie .cu respect petronela si astept un raspuns..
recurs incheieri suspendarii civila