angajat detasat in strainatate

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
laura1

angajat detasat in strainatate

Post by laura1 » 23 Jan 2013, 13:48

buna ziua,,

sunt angajata la o firma din bucuresti si detasata la o firma din Belgia; am un salariu minim pe ecornomie in Romania, dar pe care nu il vad niciodata; salariul din Belgia este fix, asta chiar daca eu lucrez mult peste programul normal, deci ore suplimentare si sambata ; nu am asigurare medicala, am o diurna care defapt nu o vad niciodata, ci doar salariul ; diurna este calculata si pentru mine, doar ca nu beneficiez, patronul avand tot dreptul asupra diurnei mele, spunandu-mi ca sa fiu multumita cu salariul pe care il am si cazare; mentionez ca diurna pe o intreaga luna este mult mai mare decat salariul pe care il primesc; de multe ori sunt amenintata cu inlocuirea mea daca incerc sa spun ca nu este normal sa lucrez non stop, fara insa un contract anume si tot timpul sub amentintarea cu trimisul in tara; stie cineva care sunt obligatiile angajatoruli si angajatului in cazul detasarii in strainatate?? unde ma pot adresa? nu vreau sa fiu inteleasa gresit, vreau sa muncesc, dar vreau sa cunosc si drepturile mele......va multumesc

Post Reply