Inmatriculare fara certificat fiscal

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Quasaria

Inmatriculare fara certificat fiscal

Post by Quasaria » 21 Jan 2013, 14:08

Buna ziua, am achizitionat o masina SH iar proprietarul are datorii la finante de 6000 lei si refuza sa le achite , eu nu mi pot inmatricula masina , ce pot face ? sa l actionez in instanta , sub ce forma sa fac intimpinarea , cat dureaza procesul ? pot cere si daune morale ptr paguba efectiva?

decalex

Re: Inmatriculare fara certificat fiscal

Post by decalex » 21 Jan 2013, 16:27

Daune morale nu puteti cere ca nu exista un prejudicul de ordin moral. Durata unui proces depinde de instanta .
Il puteti actiona in instanta

Armeanca

Post by Armeanca » 21 Jan 2013, 21:11

Puteti incerca sa ajungeti la o intelegere prin mediere
Acordul de mediere devine titlu executoriu dupa indeplinirea cerintelor legale

Birou de mediator-Armeanca Mariana
mariana.armeanca@gmail.com

Guest

Post by Guest » 22 Jan 2013, 15:37

daca il actionez in judecata care este procedura ? despre mediere nu poate fi vorba pentru ca refuza vehement sa si platesca datoriile , pe motiv ca el nu are datorii la stat , ce pot face in acest caz?

decalex

Post by decalex » 23 Jan 2013, 13:26

il dati in judecata si chemati si finantele in garantie

Guest

Post by Guest » 23 Jan 2013, 14:27

Ati putea va rog sa fiti mai explicit ? Cum sa chem si finantele in garantie ?Am nevoie de avocat ptr a- l actiona in instanta?

decalex

Post by decalex » 24 Jan 2013, 11:03

Daca dvoastra considerati ca aveti suficiente cunostinte in domeniul juridic incat sa va singur cauza nu aveti nevoie de avocat, dar recomandarea mea este sa va angajati un avocat ca sa fiti sigur de rezultat

Guest

Post by Guest » 24 Jan 2013, 11:32

Tocmai de aceea v am adresat intrebarea , ca nu am suficiente cunostinte juridice, insa .....cum sa chem finantele in garantie ? Multumesc

decalex

Post by decalex » 25 Jan 2013, 10:49

Pai atunci recomandarea este sa va angajati un avocat. El o sa stie cum sa procedeze

Guest

Post by Guest » 25 Jan 2013, 15:07

Multumesc! Eu sunt din brasov, stiti cumva la cine as putea sa apelez?

decalex

Post by decalex » 28 Jan 2013, 10:35

Va recomand sa va uitati pe harta de aici de pe site. Aici apart toti avocatii puteti da cautare dupa judet si dupa ramura de drept,

aCalin

Post by aCalin » 29 Jan 2013, 21:52

Am cumpărat și eu o mașină în mai 2012. Acum am hotărâre judecătorească să înmatriculez fără taxă. Fostul proprietar a folosit mașina doar 3 luni cu nr roșii. Pt înmatriculare am nevoie de certificat fiscal dar el are datorii mari pt alte bunuri (ca și Quasaria). Și în acest caz este nevoie de instanță? Chiar dacă fostul proprietar a înmatriculat mașina provizoriu doar 3 luni? Dacă se face mediere cu o firmă de mediere pot înmatricula mașina imediat sau doar după plata datoriilor? Vă mlțumesc!

decalex

Post by decalex » 30 Jan 2013, 15:16

Dupa plata datoriilor evident.

Post Reply