ma aflu in proces de divort, de un an de zile, ma lupt cu fostul pentru custodia copilului nostru. Timp de 6 luni am locuit cu parintii mei, dupa ce am fugit de ex cu copilul noaptea in brate din casa noastra. El a fost de acord cu desfacerea casniciei, a depus scris in instanta, insa eu am fost nevoita sa plec in strainatate la munca, am platit un avocat scump sa ma reprezinte, dar am impresia ca ex sotul va castiga custodia pentru ca avocatul imi raspunde cu 2 cuvinte nearticulate , nu colaboreaza cu mine, tipa in telefon. Fostul sot a formulat cerere reconventionala , nu stiu ce zice acolo pentru ca avocatul mi-a zis sa trimit acte de rezidenta din strainatate (italia)si carte munca, parintii mei au fost in instanta sa zica ca sunt de acord cu stabilirea copilului la dansii,iar fostul sot cere stabilirea domiciliului la el. Copilul are 7 ani, a inceput scoala, iar in vacanta am dorit sa il aduc in Italia, insa fostul se opune sa ii fac pasaport sau sa il iau la mine. Eu doresc stab domiciliului la mine in Italia, insa el nu e de acord. Vad ca nici avocatul nu a zis in instanta ca el locuieste cu parintii si fratii intr-o garsoniera, cu copilul meu , in timp ce aici in Italia are conditii extraordinare , ma duce de nas ca procura lasata e numai cu stabilirea domiciliului la parintii mei. Intrebare: pot schimba avocatul acum, cum sa fac sa solicit in instanta stabilirea domiciliului coplului la mine si sa am si sanse ca voi castiga . Multumesc!