gasca de bloc - asociatie de proprietari

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
inia

gasca de bloc - asociatie de proprietari

Post by inia » 10 Jan 2013, 20:32

Buna seara,
sunt presedinte de bloc ales conform legii si inregistrat juridic prin hotarare judecatoreasca. Fostul presedinte nu vrea sa predea actele asociatiei si stampila. Cum procedez ? Dorim sa angajam o firma sa se ocupe de tot : administrare-contabilitate,etc. Administratora, mecanicul si femeia de servici au contracte de munca. Ex-presedintele, cenzora au contract de mandat. Cum procedez pentru a le desface contractele de munca, avand in vedere ca nu vor sa renunte de buna voie.
Sunt f multe nereguli efectuate de acest grup. Salariile lor pe luna se ridica la totalul de 4300 ron plus furturile lunare acoperite cu chitante false.
Va rog sa ma indrumati. Nu am experienta, cea mai mare parte dintre proprietarii au incredere maxima in mine, nu as vrea sa ii deceptionez.
Suntem un bloc cu 98 de garsoniere, majoritatea pensionari si chiriasi.
Va multumesc anticipat,
Anisoara A

dnistoran

Re: gasca de bloc - asociatie de proprietari

Post by dnistoran » 11 Jan 2013, 19:10

Cred ca este f. simplu, fiindca am auzit ca si altii au trecut prin asta.
Cu procesul verbal al sedintei de alegeri va duceti si va comandati o noua stampila, la orice oficiu de facut stampile.
Faceti un proces verbal in Comitet si o declarati nula pe cealalta (eventual in ziar).
Apoi va duceti la toti furnizorii si ii instiintati, cerand totodata copie dupa ultimele facturi, ca sa stiti de unde se pleaca. Veti semna alte contracte cu ei folosind noua stampila.
Cu copia ultimelor facturi mergeti la administratorul nou si el va sti de unde pleaca. Iar viitoarele facturi vor veni pe alta adresa, sau, daca nu, veti putea obtine chiar dv. o copie a acestora.
In rest, il veti surprinde cu noua lista de plata...!

Succes!
Cornel

Post Reply