Buna ziua ,
M-am casatorit de la varsta de 17 ani. Mi-am continuat studiile ambitia mea fiind sa reusesc in viata. La 20 de ani am dat nastere unui copil lumina ochilor mei. Dupa ceva timp am reusit sa imi gasesc de munca la o companie respectata si unde ma intelg foarte bine cu sefii si cu colegii mei. Sotul meu lucreaza in acelasi loc cu mine dar lucram in domenii diferite. Eu lucrez numai cu barbati insa am reusit sa ma fac respectata si sa respect la randul meu astfel incat sa creez o atmosfera placuta la locul de munca. Gelozia sotului meu in schimb ma obliga sa ma despart de el intrucat ma afecteaza foarte mult. Este gelos pe faptul ca sunt o persoana bine vazuta in firma..Sunt multe de spus. MAi pe scurt nu ne mai potrivim. In schimb problema mea e ca e un baiat de 5 ani la mijloc si nu as vrea sa il pierd. Eu am crescut fara tata.nu vreau acest lucru pentru copilul meu mai ales ca sotul meu il iubeste foarte mult. Nu vreau in schimb sa pierd custodia copilului.. Nu vreau sa stau fara copilul meu. In cazul unui divort m-as duce la mama mea. Intradevar casa nu are imbunatati cum ar fi..o baie. Dar conditiile sunt decente si mama mea ma ajutat cu cresterea copilului pana la varsta de 3 ani pentru ca eu sa pot avea un loc de munca si a oferi un trai bun copilului meu. In prezent stam cu parintii lui. Vreau sa plec dar nu imi da copilul . Cum sa fac? Ce drepturi am pana la pronuntarea divortului? Cina ma poate ajuta daca nu mi se respecta aceste drepturi. Ce pot face pentru obtinerea custodiei micutului?
Vizitator