hotarare divort

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

hotarare divort

Post by Guest » 10 Jan 2013, 11:57

buna ziua, am o problema si sper sa ma ajutati cu un sfat, am divortat de sotul meu pe data de 31 octombrie2012, nu mai locuim impreuna din luna mai 2012, pe data de 19 decembrie am primit o comunicare in care scrie ca divortul s-a stabilit din vina lui, domiciliul copilului este stabilit la mine, el nu are drept de vizita si nici sa ia copilul, dar autoritatea parinteasca o avem in comun, pe langa aceste lucruri el are de platit pensia alimentara din data de 22.05.2012 plus cheltuielile de judecata, vreau sa stiu ce pot sa fac sa pot obtine tutela copilului doar eu, el nu vrea sa plateasca pensie alimentara deloc, refuza pe motiv ca nu are bani. l-am rugat aseara sa imi de-a procura sa pot pleca cu copilul din tara si refuza, nu vrea.el este un om violent, are momente cand ma ameninta si ma face in toate felurile

decalex

Re: hotarare divort

Post by decalex » 14 Jan 2013, 15:02

Poi ca sa il decada din drepturile parintesti trebuie sa faca niste fpate foarte grave, cum ar fi sa fie condamnat, sa fie alcoolic.
Ar trebui sa deschideti un proces separat pentru a obtine tutela exclusiva

Guest

Post by Guest » 15 Jan 2013, 06:33

puteti incerca sa obtineti dreptul de a lua copilul intro ,,vacanta" in tara respectiva, printro ordonabta presedintiala care se va judeca de urgenta.Vacanta este pretextul iar premiza ca minorul sta la dumneavoastra, o aveti deja.Eu am avut un astfel de caz in vara aceasta , cand prin ordonanta am obtinut chiar autoritatea parinteasca exclusiva pentru mama (era vorba de doi copiii care au plecat imediat impreuna cu mama lor in Germania).Cati ani are copilul?

Guest

Post by Guest » 15 Jan 2013, 06:35

ORDONANTA PRESEDINTIALA, TAXA DE TIMBRU ESTE 10 LEI

decalex

Post by decalex » 15 Jan 2013, 14:50

Ordonanta presedentiala pentru vacanta??? Cred ca trebuie sa verificati mai intai conditiile care trebuie indeplinite pt ordonata "vacanta" neincadrandu-se intre ele

Post Reply