stalp inalta tensiune aflat pe terenul meu
stalp inalta tensiune aflat pe terenul meu
Buna ziua! Ma numesc Dumitrache Mariana si sunt proprietara unui teren in suprafata de 3288mp , situat in intravilanul comunei Limanu , judetul Constanta , avand in vedere ce pe acest teren este amplasat un stalp de inalta tensiune proprietate al ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA , solicit in acest sens un punct de vedere al dumneavoastra cu privire la modalitatiile in care as putea folosi acest teren ( fiind lipsit de dreptul de folosinta al acestuia din cauza prezentei stalpului de inalta tensiune precum si a firelor aferente acestuia care imi traverseaza intreaga suprafata a terenului ) ce sanse am sa obtin devierea retelei electrice de pe suprafata terenului meu? sa obtin chirie pe intreaga suprafata de teren afectata? ori sa vand terenul companiei electrice? ....Tin sa mentionez ca am inaintat conciliere catre SC ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA SA si au trecut mai bine de 6 luni fara a primi vreun raspuns!
Re: stalp inalta tensiune aflat pe terenul meu
Legea spune ca aveti dreptul ala o dreapta despagubire daca stalpii nu sunt de utilitate publica si anume curentul transportat este trifazic