Evacuare si custodia copilului

Familiei
Post Reply
Anelu

Evacuare si custodia copilului

Post by Anelu » 14 Dec 2012, 02:28

Locuim impreuna de 5 ani in apartamentul ei,nu suntem casatoriti si avem un baietel de 2 ani si 4 luni.De cand s-a nascut,copilul a fost unul dificil,in sensul ca nu dormea noptile ,dureri de dinti ,de burtica,ziua era marait etc.Mama copilului a avut tot concursul meu in ingrijirea copilului - si il are in continuare- si cu toate astea era foarte nervoasa din cauza copilului.Din aceasta cauza banuiesc,relatia noastra s-a inrautatit pe zi ce trecea.La o saptamana de la nastere,copilul a avut o problema de sanatate,si am fost cu el la spital-nu a stat internat decat o seara;la intoarcere a facut prima depresie care a durat doua zile.La varsta de 1 an si sapte luni,copilul a fost depistat cu o boala genetica.A facut a doua depresie,mult mai severa in care a afirmat de nenumarate ori ca vrea sa se sinucida.A trecut pana la urma peste moment.In tot acest timp a vrut de doua ori sa ma dea afara din casa in urma certurilor,acum este la a treia,pentru care cred ca a deschis si actiune in instanta.Copilul e foarte atasat de mine,eu stau cu el tot timpul,de cand vin de la serviciu si pana se culca ,si in weekend:ii dau sa manance,in spal,il culc,nu are nevoie de nimeni.Eu nu vreau sa parasesc copilul.Ce sanse am sa nu parasesc domiciliul(nu am domiciliul acolo)si mai ales,sa obtin custodia copilului,avand in vedere ca la cele afirmate mai sus,nu am probe ,decat martori pe parintii ei care,pana acum au fost de partea mea stiind-o ca este "nebuna"?
Va multumesc,

Post Reply