acuzat

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Guest

acuzat

Post by Guest » 10 Dec 2012, 15:27

Buna ziua, ma adresez la dumneavoastra ca nu stiu ce sa fac, in urma cu 3 luni a-m fost citat la politia din Resita ca si martor , nu am stiut nimic alceva , dimineata la ora 9 am fost prezent cum scia in citatie , spre uimirea mea cica am participat la un furt la un depozit de la fostul loc de munca , am furat si vandut marfa cu alti doi fosti colegi , mi-a arata pe o declaratie ca aparea numele meu acolo , ca mar fi cunoscut din poza clientul unde am vandutmarfa si unul din fosti colegi care el a participat am auzit dupia si tot acest coleg si-ar fi schimbat declaratia dupa o perioada. eu de atunci nu am mai fost chemat niciodata , cum pot sa aflu ceva despre respectiuvul caz sa iau ceva la mana ca nu sunt implicat in asa ceva . eu la respectiva firma cum am lucrat am girat cu un teren si respectiv administrator nu vrea sa dea declaratie la notar sa imi iau terenul inapoi si a mai vb si in staga si dreapta ce am facut eu vezi doamne . a zis ca vrea sa auda din gura unui procuror ca nu sunt vinovat el vrea sa isi recupereze bani de pe mine cu acel furt . multumesc sper sa intelegeti ceva , ca sunt destul de stresat de situatie . o zi buna

decalex

Re: acuzat

Post by decalex » 11 Dec 2012, 11:23

Mergeti la politie sa va interesati despre dosar

Post Reply