Buna doamn(a) avocat am si eu o problema mai delicata din punct de vedere financiar sa va explic.
cam de vre-o 5-6 luni am accidentat o masina audi a6 cu scuterul .. asa si proprietarul a chemat politia a venit a constatat pagubele produse masini .... intr-un final ma-m inteles cu proprietarulk masini sa luam piese SH {second hand} sa i le punem sus si sa fie Ok . totl era undeva la 250 euro .... aripa farul proiector partea dreapta si bara din fata . am snat la fratemiu in spania sa imi dea ce-i 250 euro nu a avut dar... mi-a trimis 100 euro .... ia-m dat propre\ietarului cu specificatia cand mai fac rost o sa ti dau restul...dar daca ai tu bani fa-ti masina si eu iti dau bani in rate .... ok sa dus .. timp de o luna ma sunat .... sa ii dau restul de bani ca: EL LUCREAZA LA MINSITERUL MUNCI SI PIERDE 1100 ROM PE ZI DIN CAUZA MEA ..... asta nu e relevant .... bun mai dupa 4 luni imi vine acasa o scrisoare de la judecatorie sa ma prezint in data de .... ca si-a facut masina si are pretenti de 9000 ron ... am fost sa dattermen inca o luna sa imi pregatesc apararea .... fiindca dansul nu a pus la dosar acrtele in 2 formulare sa imi explice si mie ce a pus la masina si ce trebuie sa platesc .... la a doua instintare am fost dar actele au venit prea tarziu sa imi fac apararea ... de accea va rog pe dumneavoastra daca se poate sa ma invatati cum sa imi fac apararea ... ca suma respectiva nu o castig intrun an de munca fiind angajat adica 9000. domnu a pus pese in plus fata de ce a constatat politia ... se poate scade din suma ??? ... va rog ajutati-ma . daca e nevoie ma trimit orice acte este nevoie .... va multumesc anticipat si sper din tot sufletul sa primesc raspuns de la dumneavoastra cu respect iulian.
trebuie sa imi fac apararea la un proces de accident rutier.
Re: trebuie sa imi fac apararea la un proces de accident rut
La scuter nu ai asigurare de raspundere civila?