Buna ziua,
in urma unui accident de circulatie petrecut in Timisoara in 08.2010 si cercetat de politia rutiera la fata locului s-a intocmit o nota de constatare in baza careia s-a intocmit procesul verbal, s-a stabilit vinovatul, dimamica is schita accidentului, daune provocate, e.t.c. Aaiguratorul nu a luat in considerare actele intocmite de politie si a comandat o expertiza tehnica extrajudiciara in baza art 36 alin 2 din ordin 5 CSA/2010. In instainta dupa 1 an si 10 luni am primit decizie irevocabila iar asiguratorul mi-a achitat daunele in valoare de 58000 lei. In conformitate cu art 37 din ord 5/2010 sunt obligati sa plateasca penalizari. CSA refuza sa ia o masura. CSA ar trebui sa-i oblige odata cu achitarea debitului sa-mi achite si penalizarile de intarziere? Cunoasteti vreo decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care a acordat penalizarile intr-un nou proces? Sunt sanse de 100% sa castig un nou proces pt penalizari sau trebuia neaparat sa cer penalizarile la prima instanta?
Cum pot obtine penalitati de intarziere dupa castigarea unui
Re: Cum pot obtine penalitati de intarziere dupa castigarea
In proces nu s-au cerut penalizarile?
In timpul procesului avocatul meu a omis sa ceara si penalizari pt intarziere. Am dreptul sa mai cer acum la un nou proces odata ce sentinta a fost definitiva si irevocabila? Procesul a durat 2 ani...
E greu de spus, deoarece exista art 65 si nu stiu daca nu cumva s-a reununtat la restul de despagubiri...
Trebuie citita sentinta si studiat tot dosarul.
Trebuie citita sentinta si studiat tot dosarul.