Buna seara. As avea si eu cateva intrebari daca nu deranjez...findca sunt tare nedumerit.
Pe data de 28 iunie o doamna aflata pe trecere de pietoni a intrat cu bicicleta in lateralul masinii mele ( doamna calare pe bicicleta). Eu am oprit vazand`o ca traverseaza insa ea...in mine. Acum a zis ca parca o doare un pic spatele dar nu are nimic, iar ca sa ma asigur ca nu o sa am probleme mai tarziu, am stabili ca a doua zi sa o duc la un doctor sa faca o radiografie la spate. Radiografia nu arata nimic, iar doctorul i-a zis ca are o tasare a muschiului...recomandandu-i un unguent. Doamna a zis sa stau linistit ca nu are nimic...drept pentru care am plecat si am crezut ca s-a terminat totul...nedeclarand la politie.
Peste zile m-a sunat sa-mi ceara bani pentru ca se simte rau...peste alte 3 zile la fel, doar ca suma crescuse, plus ca voia sa bage menajera acasa...ca o sa ajung sa-mi vand casa sa-i dau ei bani. Intre timp eu am declarat accidentul, chiar daca prea tarziu. La o saptamana dupa ce am declarat eu, vazand ca nu-i dau bani, a declarat si dumneaiei.
Acum am permisul retinut pana la finalizarea cercetarilor din luna august (4 luni) iar dosarul, care se afla la cercetari penale nu se poate inchide pentru ca lipseste de la dosar o adeverinta sau un certificat medicolegal. Ea a fost trimisa de politie la IML, s-a prezentat...iar cei de la IML am inteles ca au cerut observatiile medicale si ce a constat medicul cand am dus-o eu sa faca radiografia. Acum temerea mea e sa nu primeasca mai mult de 10 zile de spitalizare... Ce e de facut, ce pot sa patesc? Daca ajung sa ii platesc, RCA-ul ma ajuta?
Zile Ingirjiri medicale
Re: Zile Ingirjiri medicale
Pe trecerea de pietoni au prioritate la traversare pietonii, adică oamenii care merg pe picioarele lor. Pe bicicletă nu mai ești pieton. Cu alte cuvinte, femeia de care vorbești nu avea ce căuta călare pe bicicletă pe trecerea de pietoni, în traversarea străzii.
Dacă, totuși, se stabilește că tu ai fost de vină și iese cu o condamnare, despăgubirile civile le plătește asigurătorul RCA.
Dacă, totuși, se stabilește că tu ai fost de vină și iese cu o condamnare, despăgubirile civile le plătește asigurătorul RCA.