dat in judecata de asociatia de propietari
dat in judecata de asociatia de propietari
Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament de bloc ce nu este propietatea mea si am fost dat in judecata de asociatie pentru neplata intetinerii si a penalizarilor aferente.Doresc sa aflu de la dvs. daca pot cere in instanta pedeapsa pentru denuntare calomnioasa si daune morale membrilor comitetului executiv in solidar.Va mai mentionez ca sunt certat cu presedintele asociatiei si de aceea m-a actionat in judecata fara sa se intereseze daca eu am in propietate acel apartament.Va multumesc.
Re: dat in judecata de asociatia de propietari
si in ce calitate locuiti acolo ?daca sunteti chirias aveti obligatia sa achitati, banui ca proprietarul chiar daca nu v-a inchiriat locuinta si nu platiti chirie se asteapta sa va platiti consumul adica utilitati, intretinere etc.
este mostenit de sotia mea dar inca nu s-a facut succesiunea
Daca sotia dumneavoastra este mostenitoare si nu s-a dezbautu succesiunea, tot aveti obligatia de plata a intretinerii! Faptul ca dansa locuieste in imobilul ce face parte din masa succesorala arata ca a aacceptat tacit mostenirea
ce treaba are succesiunea tacita sau netacita cu persoana mea . in caz de divort dupa cate stiu eu, ce mostenesti nu se-mparte intre soti . asa ca idiotii ce m-au chemat in instanta trebuie sa raspunda pecuniar pentru faptul ca ma poarta pe drumuri .
p.s -daca sfaturi concrete nu prea gasesc pe aici atunci caut un avocat destept cu care sa-mpart ce se va castiga . tel . meu 0723047601 sau mail mirceactl@yahoo.com .
p.s -daca sfaturi concrete nu prea gasesc pe aici atunci caut un avocat destept cu care sa-mpart ce se va castiga . tel . meu 0723047601 sau mail mirceactl@yahoo.com .
Dar se impart cheltuielile de la intretinere!