Buna seara,
Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pt drepturi salariale neacordate.Am apelat la un executor judecatoresc,dar debitorul refuza sa coopereze.Am facut si o plangere la parchet pt.,,nerespectarea hotararii judecatoresti.
Ce ar trebui sa fac pt a-mi primi drepturile cuvenite?Va multumesc
nerespectarea hotararii judecatoresti
Re: nerespectarea hotararii judecatoresti
1. Ii dati din nou in judecata si cereti suspendarea sau anularea autorizatiei de functionare a firmei in baza art. 27 OG 137/2000, toti banii care vi se cuvin drept daune materiale, daune interese, daune morale.
2. Apelati la un executor mai bun, care sa puna sechestru pe bunurile firmei sa va dea macar banii.
3. Tineti-va de capul procurorilor pana coopereaza, respectiv denuntati-i la CSM, Inspectia Judiciara, DNA, DIICOT. Acestia pot raspunde disciplinar, penal si civil, la fel ca orice alt cetatean.
4. Faceti plangere si la ITM ca nu strica
2. Apelati la un executor mai bun, care sa puna sechestru pe bunurile firmei sa va dea macar banii.
3. Tineti-va de capul procurorilor pana coopereaza, respectiv denuntati-i la CSM, Inspectia Judiciara, DNA, DIICOT. Acestia pot raspunde disciplinar, penal si civil, la fel ca orice alt cetatean.
4. Faceti plangere si la ITM ca nu strica
Multumesc pt sfaturi.Voi pune in aplicare pct. 1.Firma are sediul in Cluj,am cautat un executor ,,bun'' (al doilea)am platit cat mi-a cerut,dar fara rezultat..in 3 luni nu a reusit nici macar sa discute cu directorul firmei( e vorba de Setech Meta)La adresa unde se presupune ca ar trebui sa existe birourile firmei, locuieste o batrana ,care nu vorbeste decat ungureste..O seara placuta si fara probleme!
Referitor la cauza ,in sfarsit lucrurile au inceput sa se miste, in sensul ca procurorul de caz a reusit sa-i ia o declaratie celui care a semnat actele de angajare ,respectiv de concediere.Respectivul, cu toate ca semnatura lui este pe acte ,pretinde ca el nu este decat un simplu imputernicit al administratorului si ca plangerea mea nu are temei...
A doua problema este ca trebuie sa ma duc la Cluj pentru a da o declaratie.....Alta solutie nu e? 800 km pt o declaratie? Va multumesc
A doua problema este ca trebuie sa ma duc la Cluj pentru a da o declaratie.....Alta solutie nu e? 800 km pt o declaratie? Va multumesc