ce mai este de facut?
ce mai este de facut?
este un strigat de ajutor!mi s-au epuizat toate resursele.va rog sa ma sfatuiti ce mai este de facut....fiul meu minor,se joaca la scoala cu colegii lui,lapte gros,se imping unii pe altii,in timpul orei de limba si literatura romana,profesoarele fiind in cancelarie,sarbatorind ziua de 8 martie.dupa o luna ma trezesc data in judecata de mama unui coleg,pe motiv ca ,fiul meu ia rupt piciorul,,,au scos de la medicul legist din localitate un certificat medico-legal 80-90 de zile de ingrijiri..eu am cerut in instanta o contraexpertiza la medicina legala mina minovici,bineinteles,nu mi sa aprobat,,tin sa mentionez ca ,eu eram la servici,,nu inteleg ,de ce instanta a scos scoala din proces!am facut recurs,bineinteles,s-a respins recursul.a ramas definitiva si irevocabila de la fond..tin sa mentionez ca fiul meu provine dintr-o fam dezorganizata,si a fost tratat ca atare in scoala..acum,mi sa pus proprire pe salariu,30-50%din salariu net,din minimul pe economie...am facut contestatie la executare,mi sa aprobat contstatia,dar nimeni nu imi da nici o sansa,am incercat sa angajez un avocat,dar nimeni nu vrea sa ma reprezinte.totii spun,ca nu mai este nimic de facut,ca trebuie sa platesc acestii 250 mil daune morale...tin sa mentionez ca nu au existat martorii,si,nici nu au venit cu acte doveditoare.va multumesc....laura
Re: ce mai este de facut?
Pai.. nu stiu daca mai e ceva de facut, daca hotararea este definitiva si irevocabila.
Poate cedo, insa...
Poate cedo, insa...