Buna!
Am o problema, care defapt este a tatalui meu. Ieri a primit de la Apia o decizie prin care se confirma ca dansul a renuntat la cota individuala de lapte... in urma unei declaratii pe care ar fi completat-o si semnat-o. Cum tatal meu nu doreste sa renunte la cota de lapte am fost sa verific la Apia Arad ce este defapt cu aceea decizie. Doamna de acolo mi-a spups ca dansii au trimis la primarii formulare cu declaratiile proprietarilor privind cota de lapte, spre a fi completate de catre fiecare proprietar... si tot de la primarii le-au primit inapoi. Doamna de la Apia mi-a aratat formularul respectiv (completat si semnat cu o semnatura falsa, un simplu w), unde am descoperit ca nici macar nu era semnatura tatalui meu. Atunci am facut o contestatie pe care am depus-o la sediul Apia Arad. Azi am fost si la primaria Paulis (de care apartinem) sa vad daca nu cumva este o greseala. Doamna de la sectorul agricol mi-a spus ca dansa a primit formularele dar nu a completat nici unul si le-a trimis inapoi la Apia necompletate. Problema noastra este cine a semnat in numele tatalui meu, si ce putem face daca contestatia nu se rezolva in mod favorabil, daca i se va retrage cota de lapte cu toate ca el nu a semnat nicaieri ca vrea sa renunte la ea. Va rog sa ne sfatuiti ce sa facem.
semnatura falsa in numele altei persoane