decizie judecatoreasca fara nici o logica

Discutii privind procedura civila
Post Reply
cris

decizie judecatoreasca fara nici o logica

Post by cris » 21 Nov 2012, 01:12

Buna ziua,va rog sa ma ajutati pt ca nu stiu cui sa ma adresez.In 07.06.2010 am incheiat o promisiune de contract de schimb la notariat unde am dat un avans de 2000euro,urmand ca la 30.09.2010 sa achitam diferenta pana la 13000 de eurorespectiv 1100euro pt a schimba apartamentul nostru cu 2cam cu unul cu 4 cam.In acea promosiune de schimb ,era mentionat faptul ca ..daca schimbul nu se va face din cauza noastra pierdem banii iar daca e din vina lor ,ei vor plati dublul sumei,respectiv4000euro.Scimbul nu s-a facut deoarece acestia aveau apartamentul ipotecat.Am incercat pe cale amiabila sa rezolvam astfel incat sa ne primim inapoi banii pe care i-am dat.n-am reusit si in februarie2011 am angajat un avocat.In final,am platit si avocatul,toate taxele la stat,am pierdut si procesul si suntem in 2012 si inca n-am primit nici un ban de la acestia.Nu mi se pare normal,atata timp cat am facut un contract prin notariat,am trimis scrisoare cu confirmare pt a se prezenta la notar......Avocatul nu mi-a dat nici o explicatie logica ,nu stiu cum s-a luat aceasta hotarare.Acestia pur si simplu ne-aun inselat si nimeni nu a luat nici o masura.Spuneti-mi ce mai pot sa fac in acest sens.Multumesc!

Leon Carmen

Re: decizie judecatoreasca fara nici o logica

Post by Leon Carmen » 21 Nov 2012, 15:14

Ati expuizat toate caile de atac? Cum a motivat instanta hotararea?

Post Reply