URGENT partaj succesoral
URGENT partaj succesoral
Buna ziua,mama mea si fratele ei ,mostenitori parintilor nu s-au inteles la succesiunea prin notariat,asadar unchiul meu a deschis proces de partaj acesta s-a judecat in lipsa mamei,el zice ca a citat-o dar ea nu are domiciliu si nici buletin,avand niste probleme de sanatate de ani buni (si-a pierdut mintile ca sa zic asa)nestind ce se intampla ptr ca nu mai stim de ea de 2 ani si ceva,ea practic sta pe strazi refuzand ajutorul nostru acum cativa ani.Acum am aflat ca s-a terminat procesul si s-a impartit lotul 1 unchiul pe care este si casa iar lotul 2 mama si cheltuielile de jud sa le plateasca mama,eu pot face ceva s-o ajut?ceva in numele ei?tinand cont ca ea nu discerne ce e bine ptr ea si nu are de unde plati 85 mil cheltuieli judiciare.
Re: URGENT partaj succesoral
este o situatie mai complexa ...doar acum a-ti aflat de existenta procesului?
acum 3 zile a intrat sora mea pe site-ul tribunalului buftea si acolo a gasit stiind numele si asa am aflat,apoi am vb cu unchiul nostru el neanuntandu-ne de proces a confirmat tot ce aflasem de pe net.
multumesc mult prt raspunsuri peste cateva zile merg la buftea sa vad dosarul
si ce ar trebui sa fac apoi dupa ce vad procedura de citare?
si ce ar trebui sa fac apoi dupa ce vad procedura de citare?
s-ar putea sa nu va dea dosarul la studiu pt ca dvs nu aveti calitate in acel dosar, va trebui sa vorbiti cu un avocat care sa studieze dosarul.