Buna ziua,
Numele meu este Beatrice Stoenescu si sunt functionar public, avand functia de sef birou. In prezent raportul de serviciu este suspendat (ma aflu in concediu pentru cresterea copilului), urmand sa imi reiau activitate in data de 15 noiembrie 2012.
Urmare unei hotarari de guvern institutia s-a reorganizat, iar in cadrul serviciului unde lucrez, din 6 birouri, numerotate b1, b2 ...b6 (2 posturi de sef birou vacante) au ramas 2 birouri, b1 si b2 (s-a modificat numai structura , nu si atributiile posturilor de sef birou). Organigrama a intrat in vigoare in data de 2 noiembrie 2012 (la acea data a fost emis avizul anfp!!).
Functionarii din biroul b6 (unde sunt sef birou) au primit decizie de mutare la biroul nr.1, iar cei care formau b1, nu, sef de birou fiind numit sef de birou de la b1, ... de asemenea cei de la b3, b4, b5 au primit decizie de mutare la b2, insa cei de la b2, nu!
Va rog sa-mi comunicati, fata de situatia prezentata, daca:
- postul de sef birou b6 putea fi desfiintat in perioada 02 - 14.11.2012?
- in aceeasi perioada trebuiau demarate procedurile pentru concurs (”pe surse” am aflat ca sunt asteptata pt a demara ...) sau selectia se poate face pe baza unor criterii (am ocupat postul prin concurs, doi dintre sefi au solicitat trecerea de la un alt compartiment?
- sunt aplicabile in acest caz dispozitiile art.25 din OUG nr.111/2010 si art.10 din Legea nr.202/2002?
Va multumesc,
Beatrice Stoenescu
desfiintare post functionar public