Demisie fara perioada de preaviz.

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Vindecatorul

Demisie fara perioada de preaviz.

Post by Vindecatorul » 13 Nov 2012, 12:11

Buna ziua.
Am o situatie nu tocmai incurcata dar inedita pentru mine . Am revenit din concediu prenatal acum 4 luni.Totul a fost bine pana in momentul in care directorul general a decis sa-mi mute locul de munca la un depozit care se afla undeva afara din oras.Nu contest decizia companiei de a face acest lucru.Ceea ce doresc este sa stiu cum pot renunta la acest loc de munca cu efect imediat avand in vedere ca acea noua locatie este improrie pentru a lucra ca si conditii de lucru si distanta dar si datorita atitudinii pe care acest director a avut-o in momentul in care am fost anuntata de decizia lui ( "...iti iei catrafusele si te muti... ").
Nu stiu daca asta are o rezolvare convenabila din punct de vedere legal dar eu sper ca pot primi un raspuns care sa se suprapuna cu situatia mea.

Multumesc anticipat.

C_A_Coltuc

Re: Demisie fara perioada de preaviz.

Post by C_A_Coltuc » 13 Nov 2012, 15:12

Va puteti da demisia

w0lfshad3

Re: Demisie fara perioada de preaviz.

Post by w0lfshad3 » 26 Nov 2012, 18:43

Si ca sa nu trebuiasca sa suferiti abuzurile in perioada de preaviz a demisiei, mentionati in demisie ca v-ati dat demisia din cauza abuzurilor conducerii firmei, si aceasta are efect imediat. Altfel, ca sa va faca rau, conducerea firmei v-ar putea trece la absente nemotivate si sa va fara o concediere disciplinara, desi, in lipsa carnetului de munca nu stiu cat efect mai are

Post Reply