Fals in semnaturi

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Lida

Fals in semnaturi

Post by Lida » 07 Nov 2012, 09:44

Buna ziua,am vizionat un apartament cu o agentie dar cu care nu am semnat nici un contract ,nici eu si nici cei care vindeau apartamentul.Ulterior imprumutul mi-a fost refuzat de la banca sin proprietarii s-au hotarat sa renuntam la agentie si sa continuam fara ca dansul sa stie.A fost anuntat ca nu mai vinde proprietarul si apoi am continuat cu alta banca care ulterior ne-a acordat imprumutul si am reusit sa cumparam apartamentul.Acum agentia imob ma da in judecata ca nu i-am platit asa-zisul comision de 2% conform unui contract cu semnatura mea falsificata.Cum se procedeaza mai departe in instanta?Va multumesc.

Guest

Re: Fals in semnaturi

Post by Guest » 07 Nov 2012, 18:16

Cereti-le in scris (recomandata cu confirmare de primire) o copie clara dupa contract, cu semnatura dvs. si spuneti-le ca aveti nevoie pentru expertiza grafoscopica pentru demonstrare falsificarii semnaturii. Din acel moment, nu va vor mai deranja niciodata.

decalex

Post by decalex » 08 Nov 2012, 10:41

Solicitati expertiza grafoscopica ;) in proces

Lida

Post by Lida » 08 Nov 2012, 16:38

am fost la un avocat si mi s-a spus ca trebuie sa-l actionez eu in instanta printr-un proces penal pt fals in semnaturi.Numai ca sa formuleze respectiva dare in judecata de mine mi-a cerut 600 de ron.Intrebarea mea este cat de costisitor este un proces penal si daca am vreo sansa sa dovedesc ca semnatura aceea nu-mi apartine?Multumesc frumos pt raspunsuri.

Post Reply