fals in declarati si insusirea latei proprietati

Discutii privind procedura civila
Post Reply
marasescu marian

fals in declarati si insusirea latei proprietati

Post by marasescu marian » 04 Nov 2012, 13:55

familia mea numiti marasescu valeria mama mea,foretnegre elena nascuta marasescu sora mea si fratele meu marasescu gabriel viorel mau bagat in judecata pentru succesiune dupa urma tatalui meu pentru motivul la notariat nu se putea face succesiunea ca este 2 propritati pe actul de vinzare cumparare intru cit marsescu paul tatal meu si mama mea avint 5/8 din imobil si eu mi-am pefectionat actul de vinzare cuparare printro hotarire judecatoreasca de 3/8 pe munele meu marasescu marian mircea din dreptul de prorietate apartamentului nr.1
Si instanta judecatoriei sectorului 4 considerind ca acest act al meu nu trebuie discutat si sau facut 2 loturi dupa actul familiei meletot fara separare 5/8 de 3/8 eu am si depus intimpinare ca eu vreau sa ies din indiviziune cu 3/8 si intrarea in posesie nici nu mi-sa luat in seama zicind ca se poate iesi din indiviziune pentru motivul ca avem intrari separate si icluzinduma si pe mine in masa succesorala..
am atacat cu apel la tribunalul bucuresti si tribunalul bucuresti chiar lea dat cistig de cauza zicind a pus o intimpinare ca are dreptul de mostenire si dupa actul meu invocind art 296 c.p.c ca ne fondat zicindule chiar dupa cu reiese din mai multe expertze una din ea facind si referire la dreptul meu de proprietar de 3/8 srind simplu...
Imobilul este partajabil si comform discutiei avute cu partile in litigiu am stabilit doua loturi in fuctie de cotele de proprietate:
Marasescu Marian Mircea este prorietar pe 3/8 din apartamentul nr 1 parter si o cota de mostenire de pe urma tatalui din restul imobilului.
Marasescu Valeria este proprietara pe 1/2 din cota de 5/8 din imobil plus 1/2 din mostenirea sotului aceleas mosteniri avind si frati mei din partea tatalui meu.

mia respins ca ne fondat la Tribunalul Bucuresti in apel in baza art 296 c.p.c.

Am facut din nou recurs la curtea de apel Bucresti si aici tot la fel mia respins ca ne fondat cerind aceias lucru..
Si pe urma am contestat in continuare cu contestatie spre anulare si tot asa mia respins ca ne fondat...

Familia mea facind chiar sentinte de la judecatoria sectorului 4 si tribunalul bucresti niste hotariri definitive chiar in timpul prcesului inainte de ultima infatisare a facut sentitele definitive si irevocabile inainte de a se dat sentinta si instanta a luat la cunostinta chiar iam artat ca am intrat pe rol dupa sentinta mea care tine loc de act de vinzare cumparare si tot asa nu mia zis atunci am mers la registratura si mia zis ca mia respins ca ne fondat..
Si familia mea nu are o hotarire definitiva si irevocabila si a incheiat pur si simplu un contract de VINZARE CUMPARARE la alte persoane

De ce zic ca nu are o hotarire definitiva si irevocabila ca procesul continua de succesiune eu iam bagat din nou in JUDECATA LA SUDECATORIA SECTORULUI 4 CONTESTATIE IN ALULARE si sa emis citatia in data 19-04-2012 si prima infatisare fiind in ziua de 02-10-2012 si familia mea pur si simplu a vindut prorietatea care zice cai revine pe mine ma exclus din masa succesorala..
JUDECATORIA SECTORULUI 4 MIA COMUNICAT CA FATA DE DISPOZITILE INVOCATE INSATNTA VA ADMITE EXCEPTIA DE NECOMPETENTA MATERIALA A JUDECATORIEI SECTOR 4 SI A DECLINAT IN FAVOAREA CURTII DE APEL BUCURESTI-SCTIA A 3-A CIVILA PENTRU CONTESTATIE SPRE ANULARE...

Ce ma deranjeaza pe mine acesti Cumparartori facind abuz si chiar venind cu fratele meu cu motivul ca sa isi ia ce mai are in camera unde statea intrind abuziv in locuinta de la parter spargind chiar si butucul de de la broasca fara sa imi arate o copie dupa actul de vinzare cumparare intind mai multi in casa impreuna cu asa zisu cumparator..
In fine acest cumparator nu are trecut acest hol si usa pe actul de vinzare cumparare chiar si dupa EXRACTUL DE CARTE FUNCIARA PENTRU AUTENTIFICARE avind numai 2 camere la parter si atit cum se poate chiar a venit cu un avocat si mia facut un proces verbal far sa imi puna la dispozitie nimic..
Eu iam cerut o copie dupa actul de VINZARE CUMPARARE ca am dreptul dupa ce mia spart usa...

CAM ASTA ESTE TOT SI CE POT SA FAC IN SITUATIA ASTA MA AGRESAT CHIAR SI POLITIA PE MINE CHIAR SI PE FIUL MEU A VRUT UN AGENT DE PAZA SA IL DEA AFARA DIN PROPIETATEA MEA SI MA-M LUAT EU DE EL..

ACEASTA FAMILIE CHIAR AM ARATAT CE ACTE TREBUIE SA AIBA PENTRU A INTRA IN POSESIE MIA INTRAT AI CASA CUM AR FI VIOLARE DE DOMICILIU SI NICI NU ARE O HOTARIRE DEFINITIVA SI IREVOCABILA..

VA MULTUMESC MULT SI VA ROG LUATIM IN CONSIDERATIE ACEST NECAZ

Post Reply