intrebari despre recuzare

Discutii privind procedura civila
Post Reply
w0lfshad3

intrebari despre recuzare

Post by w0lfshad3 » 01 Nov 2012, 19:59

Am facut cerere de recuzare, ce urmeaza a fi trimis la C7(?)

1. Unde se afla aceasta incapere / instanta in Tribunalul Bucuresti?
2. Cum grabesc termenul judecatii la C7 (am avut la primul termen 1 an 4 luni si la al doilea, care a primul amanat, inca 2 luni, deci as dori sa se termine intr-o zi...)
3. Mi se va comunica un termen de la C7 la care va trebui sa ma prezint si sa sustin ce anume? Deja mi-am plasat nemultumirile in dosarul care se judeca si n-am nimic de adaugat momentan
4. Cum cer ca dosarul sa fie dat unei alte instante cat mai grabnic? Sau asta hotaraste exclusiv C7?
5. Desi nu mi-e prea teama ca nu voi avea timp sa iau cunostinta de vreun termen prin resurse proprii (din cauza duratei intre termene), voi primi o citatie pentru noua infatisare, comunicandu-mi completul, sala, ziua, ora etc.?
6. Ce mai trebuie sa stiu ca reclamant cu cerere de recuzare trimisa la judecare?

Multumesc

nu ma prea lipesc de textul de lege, si s-ar putea declara inadmisibila.

Motivul pentru care am invocat recuzarea este faptul ca instanta de fond a incalcat mai multe articole de Cod de procedura civila de la primul termen

Exista in legislatie un tip de reclamatie prin care pot sa schimb instanta pe motivul incompetentei (demonstrate)? Sau este admisibil sub cererea de recuzare?

EDIT: Am scris un comunicat care urmeaza sa-l trimit la Tribunal spre rezolvare. Spuneti-mi ce parere aveti.
Solicit grabirea termenelor solutionarii acestei cauze deoarece am asteptat 1 an 4 luni pentru primul termen al dosarului x, si am capatat inca 2 luni de tegiversare prin amanarea primului termen ce a condus la situatia prezenta, care desi este necesara, este temei de a se continua tegiversarea. Multumesc

Solicit ca urmatorul termen sa nu se dea pe data de d1, sau d2, cand sunt citat in instanta civila in calitate de reclamant, si nici in perioada d2 - d3, sa pot sa-mi iau concediul acasa la ... . Multumesc

Motivez recursul initial in baza suspectarii instantei de:
Art. 27
8. daca a primit de la una din parti daruri sau fagaduieli de daruri ori altfel de indatoriri;

datorita comportamentului inexplicabil al instantei pe x de a nu respecta numeroase articole de Cod de procedura civila, motiv pentru care am depus plangere penala si am cerut cercetarea disciplinara (respinsa de presedintele de sectie si presedintele tribunalului pe motiv ca plangerea penala nu face obiectul activitatii dansilor, insa, sesizarile din continutul plangerii penale fac obiectul cercetarii disciplinare, precum infractiunile chiar fac obiectul proceselor civile, deoarece infractiunea are caracter antisocial si produce pagube si atunci reparatiei infractiunii i se adreseaza nu doar justitia punitiva (penal) ci si restaurativa (civil).
Comportamentul judecatoarei presedinte al instantei pe x din termenul d0 in timpul judecatii nu este problema principala, peste care as fi putut trece cu vederea daca n-ar fi fost flagrantul nerespectarii legii, ceea ce este si lesne de demonstrat pe deasupra, inadmisibil a nu se cunoaste legea in asemenea masura de un judecator care a trecut de cel putin 2 examene si are experienta. Daca s-ar fi respectat legea as fi tolerat si crezut despre comportamentul doamnei presedinte al instantei pe x din termenul d0 ca este rezultatul aleatoriu al educatiei, mediului si liberului arbitru, nu si al premeditarii.

Fiindca instanta pe x de la termenul d0 pentru care am cerut recuzarea nu s-a sesizat in temeiul:

Art. 30
Cererile de recuzare inadmisibile potrivit art. 28 se solutioneaza de instanta in fata careia au fost formulate.

imi mentin sesizarile ce fac obiectul prezentului caz de recuzare (!) din reclamatia penala, depusa si la dosarul x, precum a fost inaintata catre institutiile statului competente in drept penal si statutul magistratilor.

Doar daca recuzarea este gasita nefondata (desi se gasesc destule fundamente in plangerea penala), solicit stramutarea pricinii la alta instanta din aceasi sectie acelasi tribunal, care sa nu incalce Codul de procedura civila

Post Reply