arest preventiv
arest preventiv
Buna seara am o problema..logodnicul meu Mates Mircea are suspendare 3 ani in care 5 este supravegheat.Acum o saptamana a fost implicat int-un furt calificat si acuma este arestat preventiv pentru 29 de zile.El a mai fost arestat cu inca 2 baieti si este pe arest la Sibiu..Va rog frumos ajutatima-ti cu sinceritate ce se poate face ca sa scape...Astept raspuns va multumesc din suflet..o seara placuta.
Re: arest preventiv
Trebuie vazut dosarul de urmare penala. Dar daca era in perioada de proba si a savarsit o noua infractiune va savarsi ambele pedepse
Re: arest preventiv
le va executa pe ambele in principiu.
daca este in recidiva postexecutorie, prin adunare.
exact cum spunea si colega mea, trebuie vazut dosarul+ prima hotarare de condamnare...daca este defintiva, daca nu e, daca faptele sunt concurente, daca nu....daca cealalta este din culpa ori nu.....sunt diverse situatiile ca noi sa va putem da un raspuns corect si complet.
daca este in recidiva postexecutorie, prin adunare.
exact cum spunea si colega mea, trebuie vazut dosarul+ prima hotarare de condamnare...daca este defintiva, daca nu e, daca faptele sunt concurente, daca nu....daca cealalta este din culpa ori nu.....sunt diverse situatiile ca noi sa va putem da un raspuns corect si complet.