custodia

Familiei
Post Reply
ruby

custodia

Post by ruby » 15 Oct 2012, 14:14

am o fetita de 10 ani si custodia ei o are tatal ,el este actualmente intr-un proces penal si poate fii arestat ,asi vrea sa stiu ce trebuie sa fac eu sa pot abtine custodia fetitei ,eu traiesc in spania . tatal fetitei impreuna cu ea locuiesc in casa bunici tatalui , el nu are un domiciliu propiu , nu are un loc de munca stabil, va rog raspuns urgent .va multumesc

angel

Re: custodia

Post by angel » 17 Oct 2012, 15:06

sa intorduceti o cerere de incredintare minora.
puteti solicita chiar custodia comuna pana se lamuresc lucrurile cu tatal minorei.
oricum daca tatal minorei va fi arestat, aceasta ramane in nevoie si va trebuie sa va ocupati dvs de ingirijirea si educarea ei.
n-ar fi rau sa mearga la un notar public si sa va faca o declaratie ca este de acord sa luati dvs minora si sa parasiti tara cu ea, macar aucm cat inca mai este liber....daca si tatal este de acord, evident.
e dificila situatia dvs, caci practic nu aveti un domicliu in Romania, unde sa se poata efectua o ancheta sociala....un loc de munca.

Guest

Post by Guest » 24 Oct 2012, 14:48

si dc tatal nu imi face acea declaratie prin notar precum ca este de acord ca eu sa educ si ingrijesc fetita si de aputea parasi tara cu ea ¿? atunci ce se va intampla¿? ca eu un domiciliu stabil in tara nu am , va multumesc rog raspuns urgent

Guest

Post by Guest » 24 Oct 2012, 14:48

si dc tatal nu imi face acea declaratie prin notar precum ca este de acord ca eu sa educ si ingrijesc fetita si de aputea parasi tara cu ea ¿? atunci ce se va intampla¿? ca eu un domiciliu stabil in tara nu am , va multumesc rog raspuns urgent

decalex

Post by decalex » 25 Oct 2012, 14:26

este suficienta declarati notariala ca s aputeti parasi tara

angel

Post by angel » 27 Oct 2012, 12:53

pai tocami zice ca tatal nu crede ca o sa-i dea aceasta declaratie.
ramane incredintarea minorei pe ordonanta daca tatal va fi arestat,si-n paralel incredintarea cu efectuarea anchetei prin comisie rogatorie....

e f complicata speta dvs...e mult de zis, iar noi oferim raspunsuri orientative in functie de situatia prezentanta de dvs...

consultati un avocat care sa inceapa demersurile legale pentru dvs si minora.
minora va fi audiata de catre judecator in camera de consiliu....problema se pune ca in astfel de situatii se are in vedere interesul superior al minorului.
daca minorul nu este de acord sa locuiasca cu dvs, este o problema...

Post Reply