TATAL A RECUNOSCUT FATA SI A PLECAT

Familiei
Post Reply
Guest

TATAL A RECUNOSCUT FATA SI A PLECAT

Post by Guest » 28 Sep 2012, 20:21

EU MUNCESC IN STRAINATATE STAU ANUAL SA I CER PROCURA TATALUI SA POT PLECA CU FATA.EL NICIODATA NU IA DAT NIMIC FETEI MELE.PENTRU FIECARE PROCURA IMI CERE BANI.CE POT FACE SA POT OBTINE CUSTODIA FETI.?CAD TIMP DUREAZA SA POT SA L DECAT DIN DREPTURI SA POT IESI DIN TARA CU FATA FARA SA I CER APROBARE LUI?VA MULTUMESC

johei

Re: TATAL A RECUNOSCUT FATA SI A PLECAT

Post by johei » 28 Sep 2012, 23:33

Fata e aici sau in strainatate?

decalex

Post by decalex » 01 Oct 2012, 09:58

1. Custodia unica (exercitarea autoritatii parintesti doar de catre un parinte) se acorda de catre instanta de tutela doar in situatii extraordinare, pe cazuri specifice: tatal este drogat, alcoolic cronic, a abuzat copilul, a maltratat fizic sau psihic copilul. Regula de la 1 octombrie 2011 fiind exclusiv custodia comuna.

Guest

Post by Guest » 02 Oct 2012, 01:01

cum sa fie custodie comuna nu sintem casatoriti fata e recunoscuta de el in certificatu de nastere si atit nu a avut tangenta cu fata a lasato de 3 luni eu am crescuto singura nu iam cerut nimic dar problema ca am plecat cu fata in strainatate si am avut nevoie de procura din partea tatalui si mia dat pe bani pur si simplu se foloseste de fata sa scoata bani Va multumesc

johei

Post by johei » 02 Oct 2012, 07:35

Regula e custodia comunca.
Puteti cere in procedura de urgenta custodia copilului sau cel putin dreptul de a stabili domiciliul copilului, folosind argumentele folosite de Dvs mai sus...
Puteti incerca si singura, e preferabil cu un avocat.

Post Reply