studii superioare salar

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

studii superioare salar

Post by Guest » 11 Sep 2012, 23:50

Lucru la o institutie de stat din cluj si recent am terminat o facultate in specialitatea in care imi exercit munca. In iunie mi-am depus adeverinta de la facultate .Raspunsul lor a fost ca trebuie sa astept sa se intruneasca o Comisie de decizie si in functie de fonduriile pe care le au ,voi primi sau nu marirea de salar. Astazi ,inca nu s-a intrunit o comisie dar am fost la cadrele institutie sa mai aflu cateva raspunsuri.Ei aveau pregatiti o foaie trecuta cu creion in care se stipula ca as primi 1168 brut . Printre articole de lege gasite pe net am gasit un articol care prevedea 1400 lei pentru cei cu studii superioare.Acest lucru le-am spus celor din cadre ,au verificat si intr-adevar au gasit acest coeficient de 1396 aferent postului, a gradului meu si a dificultatii muncii.M-a sfatuit cineva sa fac o cerere in care sa cer a se lua in considerare articolul de lege.Nu ma prea princep la legislatie si as dori daca m-ati putea ajuta cu articolele de lege sau cu ce ar trebui sa fac. Raspunsul lor a fost unul pe care nu l-am asteptat ,acela (cum ca as crea un precedent si atunci si restul ar trebui sa primeasca )sau mai rau (daca vrea Comisia dar se poate).Daca doriti si alte detalii va stau la dispozitie si va rog sa ma indrumati.

Post Reply