cerere reconventionala
cerere reconventionala
Buna ziua, numele meu este S. T, , am gasit adresa dumneavoastra pe un forum juridic si ma gandesc ca ma puteti ajuta in rezolvarea urmatoarei probleme: am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata la timp a cheltuielilor de intretinere. Dupa pronuntarea instantei de fond am facut recurs dar acesta a fost declarat perimat. Nu am stiut ca taxele solicitate de instanta sunt atat de mari si nu le-am putut plati. Intamplator am aflat ca pe data de 13 septembrie, avem un nou termen, nu stiu sub ce motiv dosarul a fost pus pe rol, actiunea a fost introdusa pe data de 7 septembrie, termenul este pe 13 septembrie iar citatie nu am primit. Citind despre cazuri asemanatoare am aflat despre cererea reconventionala si despre ajutorul public judiciar pentru plata taxelor solicitate de instanta. Credeti ca in situatia data, are rost sa introduc acest tip de cerere? Mentionez un lucru foarte important: nu doresc sa introduc aceasta cerere pentru a amana la nesfarsit sau pentru a ma eschiva in vreun fel, ci pentru ca sumele solicitate de asociatie nu sunt cele reale intrucat administratorul mi-a trecut consumul la pausal, desi eu am apometre in apartament, cu toate avizele la zi. Astfel, eu nu contest datoria pe care o am ci cuantumul ei si modul cum s-a ajuns la aceasta suma. Saptamana trecuta m-am intalnit cu presedintele de asociatie, am semnat un proces verbal prin care ne obligam eu sa platesc si el sa solicite calculul corect, iar acum ma trezesc cu asta.V-as ramane recunoscatoare pentru un raspuns elocvent la adresa de email indicata O zi buna, Simona
Re: cerere reconventionala
La termenul din 13 sept. puteti solicita acordarea unui termen pentru angajare aparator si pregatirea apararii, iar pana la al doilea termen va recomand sa formulati o cerere reconventionala pe care o depuneti la registratura instantei.