Hartuire...vreau un sfat!

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
carmen_bruneta

Hartuire...vreau un sfat!

Post by carmen_bruneta » 09 Sep 2012, 02:51

Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi. In ultima perioada un barbat ma tot hatuieste verbal. Niciodata nu ne-am inteles, mai mult chiar a si incercat sa ma violeze in urma cu cativa ani. A fost si este disperat dupa mine. In urma cu 2 luni a aflat ca urmeaza sa ma casatoresc si a inceput cu amenintarile. A inceput sa de-a telefoane parintilor mei cum ca in urma cu ceva timp aprox 2 ani- 1 an jumate ( nici el nu stie sigur ) mi-ar fi dat o suma de bani. Acum incepe cu amenintarile ca ma va da pe mana politiei ( fratele lui fiind politist intr-o comuna) , sau pe mana camatarilor. Ca va merge la Orange sa i-a lista delatiata a mesajele in care are dovada ca i-am cerut bani. Eu nu am luat niciodata bani de la aceasta persoana. In plus niste vechi prieteni la fel au fost amenintati de el in urma cu cativa ani, pe baza a tot felul de prostii.
Ma poate sfatui cineva ce pot face ?
M-am saturat de amenintarile lui.

Guest

Re: Hartuire...vreau un sfat!

Post by Guest » 10 Sep 2012, 12:17

carmen_bruneta wrote:Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi. In ultima perioada un barbat ma tot hatuieste verbal. Niciodata nu ne-am inteles, mai mult chiar a si incercat sa ma violeze in urma cu cativa ani. A fost si este disperat dupa mine. In urma cu 2 luni a aflat ca urmeaza sa ma casatoresc si a inceput cu amenintarile. A inceput sa de-a telefoane parintilor mei cum ca in urma cu ceva timp aprox 2 ani- 1 an jumate ( nici el nu stie sigur ) mi-ar fi dat o suma de bani. Acum incepe cu amenintarile ca ma va da pe mana politiei ( fratele lui fiind politist intr-o comuna) , sau pe mana camatarilor. Ca va merge la Orange sa i-a lista delatiata a mesajele in care are dovada ca i-am cerut bani. Eu nu am luat niciodata bani de la aceasta persoana. In plus niste vechi prieteni la fel au fost amenintati de el in urma cu cativa ani, pe baza a tot felul de prostii.
Ma poate sfatui cineva ce pot face ?
M-am saturat de amenintarile lui.
Plangere la politie...dar nu cred ca ai sa rezolvi mare lucru. Politia nu se implica in chestiuni mult mai importante si urgente. Insa e posibil sa se sperie daca o faci si sa inceteze. Uneori este suficient pentru faptuitor sa constate ca victima sa nu are un comportament pasiv.

Post Reply