Buna ziua!Mi-ar fi de mare ajutor niste informatii legate de succesiunea dupa moartea bunicilor mei in situatia in care a decedat si tatal meu;bunicii din partea tatalui au decedat si au ramas in urma 6 copii si 2 nepoti!Unul dintre copii a mers la notar si a deschis succesiunea iar in prima faza ne-am inteles cu totii!Nu s-a putut finaliza atunci pt ca eu nu aveam 18 ani,i-am implinit ulterior!Cinci dintre frati inclisiv sora mea au renuntat la succesiune insa eu nu vreau sa renunt pt ca cel care vrea sa ramana cu tot nu doreste sa-mi intoarca nimic drept "despagubiri"! Neprezentandu-ma la notar dupa implinirea vrstei de 18 ani unchiul meu a inaintat succesiunea in instanta!Stiu ca tot ce a ramas se imarte acum la noi 2 dar as vrea sa stiu care sunt pasii desfasurarii succesiunii la judecatorie,am sau nu nevoie de un avocat,vor trebui experti si evaluatori?
Va multumesc anticipat pt raspuns si il astept cu mare interes!
Succesiunea la judecatorie
Re: Succesiunea la judecatorie
Ar fi bine sa va angajati un avocat intrucat acesta ar sti cel mai bine ce ar trebui sa faca pentru ca dumneavoastra sa nu peirdeti. Expertiza doar daca instanta considera necesar la stabilirea valorii.