VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu executare . eu am executat ultima pedeapsa de 4ani si 3 luni pentru ca primul dosar a fost contopit cu al doilea si ma intereseaza cat timp trebuie sa astept sa fac reabilitarea ? precizez ca am iesit pe buna purtare in anul 2011 noiembrie, deci am stat aproape 3 ani. Vreau sa va spun ca am citit codul penal si stiu ca trebuie sa astept 4 ani plus jumatate din pedeapsa...dar la mine sunt 2 pedepse in cazier dupa cum am spus... sau nu se mai pune prima pedeapsa daca a fost contopita in ultimul dosar ??!!! faptele au fost pentru comert electronic. si chiar nu se poate face nimic sa te reabilitezi mai repede intr-un timp mai scurt ? am inteles ca sunt si cazuri speciale prin care procurorul general poate sa faca ascest timp de asteptare sa fie mai scurt. multumesc pentru raspuns.
Re: VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
calculezi termenul de la executarea ultimei pedepse ... si in functie de ultima pedeapsa.
Re: VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
Buna ziua,am si eu o problema,am descoperit ca masina pe care am achizitionat-o de la un cunoscut are actele false ,masina e inregistrata pe Bulgaria dar actele sunt false iar numerele furate.eu nu am facut acte de vanzare cumparare deoarece persoana nu a vrut acest lucru.Am vrut sa ies cu ea din tara si la un punct de frontiera mi sa spus ca masina nu e in regula si au confiscat actele si placutele de inmatriculare.mi s-a luat si permisul de conducere.persoana de la care am cumparat masina a dat si ea o declaratie recunoscand suma care a primit-o in schimbul autoturismului.acum nu stiu ce sa fac cum sa imi recuperez permisul.va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat.