VA ROG SA IMI RASPUNDETI.

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
darksideliarr

VA ROG SA IMI RASPUNDETI.

Post by darksideliarr » 22 Aug 2012, 11:21

salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu executare . eu am executat ultima pedeapsa de 4ani si 3 luni pentru ca primul dosar a fost contopit cu al doilea si ma intereseaza cat timp trebuie sa astept sa fac reabilitarea ? precizez ca am iesit pe buna purtare in anul 2011 noiembrie, deci am stat aproape 3 ani. Vreau sa va spun ca am citit codul penal si stiu ca trebuie sa astept 4 ani plus jumatate din pedeapsa...dar la mine sunt 2 pedepse in cazier dupa cum am spus... sau nu se mai pune prima pedeapsa daca a fost contopita in ultimul dosar ??!!! faptele au fost pentru comert electronic. si chiar nu se poate face nimic sa te reabilitezi mai repede intr-un timp mai scurt ? am inteles ca sunt si cazuri speciale prin care procurorul general poate sa faca ascest timp de asteptare sa fie mai scurt. multumesc pentru raspuns.

gavril

Re: VA ROG SA IMI RASPUNDETI.

Post by gavril » 24 Aug 2012, 02:24

calculezi termenul de la executarea ultimei pedepse ... si in functie de ultima pedeapsa.

zenca

Re: VA ROG SA IMI RASPUNDETI.

Post by zenca » 28 Aug 2012, 10:08

Buna ziua,am si eu o problema,am descoperit ca masina pe care am achizitionat-o de la un cunoscut are actele false ,masina e inregistrata pe Bulgaria dar actele sunt false iar numerele furate.eu nu am facut acte de vanzare cumparare deoarece persoana nu a vrut acest lucru.Am vrut sa ies cu ea din tara si la un punct de frontiera mi sa spus ca masina nu e in regula si au confiscat actele si placutele de inmatriculare.mi s-a luat si permisul de conducere.persoana de la care am cumparat masina a dat si ea o declaratie recunoscand suma care a primit-o in schimbul autoturismului.acum nu stiu ce sa fac cum sa imi recuperez permisul.va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat.

Post Reply