buna ziua! as dori sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:- sunt casatorita, dar in decembrie anul trecut am cunoscut un barbat, casatorit deasemenea, cu care am avut o relatie ce s-a consumat la sfarsitul anului 2011. Din momentul acela mentionez ca NU am mai pastrat vreo legatura, nici macar telefonica cu acesta. In mai 2012, dupa indelungi mesaje si telefoane de amenintare din partea sotiei acestuia(care ma acuza ca nu-i las familia in pace, ca-i sun sotul si ca-i terorizez familia, fapt care nu este adevarat intrucat eu nu am mai tinut nici un fel de legatura cu acel barbat din dec 2011), am ajus sa fiu atacata de acesta in plina strada de sotia acestui barbat, motiv ptr care am depus plangere penala impotriva ei. Intrebarile mele sunt urmatoarele:- intrucat eu nu vreau sa-mi pun intimintatea pe tapet, si nici sa-mi pun familia in primejndie, ce repercusiuni ar aduce faptul ca eu nu vreau sa recunosc ca am avut o relatie cu acel barbat??
- pot fi folosite inregistrari si folotgrafii cu mine facute de detectivi pusi de sotia acelui barbat, fara acordul meu?
Mentionez faptul ca, se pare ca o cunostinta apropiata familiei mele s-ar fi dat drept persoana mea si s-ar fi folosit de acele detalii, ea fiind cea care-i suna pe barbat si pe sotia acestuia! Cum se poate dovedi ca nu am fost eu??MULTUMESC
acuzata pe nedrept
Re: acuzata pe nedrept
Nu e nevoie sa recunoasteti relatia cu acel barbat. Adulterul nu mai este incriminat de multa vreme. Ar fi bine sa va retrageti plangerea penala, va complicati viata inutil.
Re: acuzata pe nedrept
Buna ziua, multumesc ptr raspuns! Eu nici nu as fi demarat lucrurile daca nu s-ar fi ajuns aici. Insa, eu am fost lovita pe nedrept, si in plus, acea persoana care s-a folisit de datele mele personale, care a vorbit in numele meu cu barbatul acela, dandu-se drept mine, trebuie sa plateasca pentru acele fapte, dupa urma carora eu am fost tarata intr-un infern!! Cum sa fac sa-mi demostrez nevinovatia??MULTUMESC