buna ziua
am o nelamurire cu privinta la un subiect destul de sensibil pentru mine.am avut o relatie cu o fata timp de citiva ani buni si la un momedat a ramas insarcinata,ne-am bucurat amandoi ,doar ca sa intimplat un lucru neasteptat faptul ca din acel moment din anumite motive financiare si unele neintelegeri fara rost ea a decis sa se mute la mama ei din nou,adica mai pe romaneste fata ma parasit.Pe toata perioada sarcini eu nu am avut poibilitatea finaciara adecvata si ca urmare familia ei sa ocupat de ea dar eu am incercat in nenumarate rinduri sa ma apropiu de ea sa incerc sa o conving ca viata e scurta si merita traita si sa nu faca o asemenea timpenie si sa revina inapoi mai ales ca la misloc este un copil,dar fara nici o sansa de convingere doar cu mentiunea ca oricind vine cu mine si oriunde indiferent de situatia financiara doar sa nu fie in preajma familiei mele.In fine treba este ca nu a dorit sa prea fiu in prejma ei pe aceasta perioda .Dar iata ca s-a nascut un copil,iar pina la nastere nu a cam dorit sa fiu alaturi de ea la consultatii si asa mai departe .Eu am mers totusi la spital dua ce a nascut si ma anuntat chiar ea de acest fapt si m-am bucurat si am dat fuga la ea si chiar am recunoscut copilul si oficial.Ea a dorit sa poarte numele ei de fata in certificat nu al meu dar sa-l recunosc ceea ce am si facut.Am recunoscut copilul ca si tata in certificat si cu numele ei de familie.Problema este ca ea sta la familia ei care pe mine unu nu ma prea inghite pt ca ma acuza ca nu m-am ocupat de ea pe perioada sarcini si astfel ei considera ca eu nu am prea multe drepturi asupra copilului chiar daca ea spune ca pot sal vizitez oricind dar de fapt nu sunt prea bine venit pe la ei.Totusi as dori sa stiu ce drepturi am eu asupra copilului daca am recunoscut ca e al meu si exista un certificat de nastere unde este trecut tatal numele meu si numele de familie al ei.Va multumesc anticipat
drepturi paternale