acord locatari pentru schimbare destinatie
acord locatari pentru schimbare destinatie
Terasa apartamentului in care locuiesc a fost facuta in scopul extinderii locuintei.Locuind la parter verau sa-mi deschid un salon de infrumusetare.in certificatul de urbanism pentru accesul din exterior mi se cere acordul notarial al vecinilor limitrofi pentru schimbare destinatie dar din pacate una din vecine locuieste in italia si e imposibil de gasit iar cealalta se opune vehement cu toate ca terasa respectiva nu e in imiediata ei apropiere.De asemenea mi s-a cerut acordul locatarilor(tabel nominal) dar intimpin aceiasi problema a celor doua vecine.Ce-mi ramine de facut? Multumesc
Re: acord locatari pentru schimbare destinatie
Nu va ramane nimic de facut decat sa negociati cu vecinii pana obtineti acordul lor sau sa cautati un spatiu comercial in alta locatie.
Un spatiu comercial implica de obicei ocuparea locurilor de parcare ale vecinilor de catre clientii dvs., implica ocuparea terasei care probabil este bun comun al tuturor locatarilor, care platesc anual impozit pe ea, implica mai mult zgomot.
Nimeni nu poate fi condamanat ca nu-si doreste aceste lucruri, si poate tocmai din acest motiv si-au luat apartamente intr-un bloc linistit.
Un spatiu comercial implica de obicei ocuparea locurilor de parcare ale vecinilor de catre clientii dvs., implica ocuparea terasei care probabil este bun comun al tuturor locatarilor, care platesc anual impozit pe ea, implica mai mult zgomot.
Nimeni nu poate fi condamanat ca nu-si doreste aceste lucruri, si poate tocmai din acest motiv si-au luat apartamente intr-un bloc linistit.