uzucapiune

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Guest

uzucapiune

Post by Guest » 18 Jul 2012, 11:20

Sunt vecina cu un teren care a apartinut primariei sectorului 3. Cand am renovat casa (intre 2007 si 2009) am obtinut autorizatie de organizare de santier pe acest teren (cu toate cheltuielile enorme aferente). In decurs de mai multi ani am cerut, impreuna cu alte persoane, vecine cu terenul, concesiunea acestuia dar primaria sectorului 3 nu a raspuns niciunei cereri de acest tip. In 2010, o alta persoana vecina cu terenul l-a obtinut dupa un proces cu Primaria Generala pe uzucapiune, pe baza unui act prin care, in 1967, i s-a permis ca timp de un an sa cultive legume pe acest teren. El a considerat ulterior ca terenul ii apartine, desi niciuna dintre conditiile uzucapiunii nu au fost indeplinite. Acum il imprejmuieste cu ziduri de caramida, cu fundatie, inalte de peste 2m, periclitand siguranta caselor din jur, de care se sprijina cu aceste constructii, si obstructionand lumina din curtile interioare. Ce pot face in aceasta situatie?

decalex

Re: uzucapiune

Post by decalex » 18 Jul 2012, 11:57

Pai daca hotararea pin care e propiretar e definitva si irevocabila nu mai puteti face nimic

Post Reply