Monede antice si medievale
Monede antice si medievale
Cu respect as vrea sa va spun necazul meu. Am fost perchezitionat recent in baza unui mandat de perchezitie cu privire la piesele de numismatica detinute de mine, antice si medievale, ele mi-au fost ridicate in totalitate desi am incercat sa explic, ceea ce este real pe deplin, ca le-am cumparat de pe site-ul ebay, in special din Germania(am acte doveditoare in format electronic atat pe mail, cat si pe ebay si contul paypal pentru fiecare piesa in parte ridicata de politie); Pentru a-mi mari colectia am mai vandut din ele pe site-ul okazii dar numai in Romania si nu inafara tarii. Piesele ridicate sunt diferite, avand diferente de sute de ani intre ele....stiind ca in siturile arheologice se gasesc piese dintr-o anumita perioada de timp bine definita si de cele mai multe ori in numar mare un anumit tip de moneda. Mi-a fost ridicata si unitatea centrala de la calculator desi stiu ca ar fi trebuit un alt mandat. Politistii au spus sa studiez cod penal articolul 280 indice 1, si articolul 26, dar nu inteleg ce legatura are cu faptul ca eu doar le-am cumparat dinafara tarii si nu am avut vreodata relatii cu persoane dubioase si nu am cumparat macar o piesa din tara nu inteleg de unde...tainuire si complicitate. In plus au aparut articole in diferite ziare in care numele meu era legat de furturi din situri arheologice si infractionalitate punandu-ma intr-o postura deosebit de jenanta fata de lume in general. Ce pot sa fac, va rog frumos sa-mi spuneti si sa ma ajutati.
Re: Monede antice si medievale
aveti dreptul sa va aparati.angajati-va un avocat care sa va asiste pe tot cursul cercetarii/urmaririi penale.
probabil ati avut ghinionul sa cumparati o piesa care era obiect de patrimoniu.
trebuie sa se poata proba faptul ca dvs ati avut cunostinta despre acest fapt.
in ceea ce priveste aparitia unor articole despre dvs in diverse ziare, puteti sa-i actionati in judecata,pt ca v-au prejudiciat imaginea....dvs beneficiati de prezumtia de nevionvatie.
probabil ati avut ghinionul sa cumparati o piesa care era obiect de patrimoniu.
trebuie sa se poata proba faptul ca dvs ati avut cunostinta despre acest fapt.
in ceea ce priveste aparitia unor articole despre dvs in diverse ziare, puteti sa-i actionati in judecata,pt ca v-au prejudiciat imaginea....dvs beneficiati de prezumtia de nevionvatie.