Buna ziua!
Ma intereseaza urmatoarea situatie:
Voi pune in legatura diferite firme din UE cu un producator roman.
Doresc sa inchei un contract cu producatorul roman in asa fel incat sa pot anexa la contract datele fiecarui client pe care-l aduc, si pentru fiecare comanda pe care o primeste de la clientii adusi de mine sa trebuiasca sa-mi plateasca un comision.
Cum pot face acest lucru, si cum pot preveni situatia in care producatorul roman sa deschida alta firma pe numele unei rude de exemplu, si sa lucreze direct cu firmele aduse de mine?
Va multumesc anticipat!
Contract de intermediere cu exclusivitate
Re: Contract de intermediere cu exclusivitate
clauza de exclisivitate cu plata de daune in cazul in care face asta
clauza exclusivitate
Buna.. Interesant topic... Ma intereseaza si pe mine o problema legata de acest subiect si anume: doresc sa inchei un contract de parteneriat cu o firma germana (distributie produse diverse, non-alimentare) care a spus ca imi acorda exclusivitate pe piata din Ro. Ideea sta in felul urmator: acestia au un magazin online de unde se pot realiza comenzile; fiind conditionata sa procedez la fel, am creat si eu unul. In clauza de exclusivitate ei precizeaza ca imi acorda exclusivitate pe Ro, dar ca in mom in care ei primesc o comanda pe site-ul lor,de la un client roman, o vor onora, urmand ca ulterior sa informeze clientul respectiv ca exist eu pt piata Ro si ca de atunci inainte vor apela la mine pt comenzi. Cum ar trebui sa sune clauza prin care eu sa-i "oblig" sa imi trimita clientii? Imi e teama ca vor prelua in continuare comenzi din Ro, fara stirea mea...